Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Çöl Ort. YaKaMoZ Online.
Bide Bİzden Görelim Çöl Ort Resımlerını
[/URL] Uploaded with
[/URL] Uploaded with
[/URL] Uploaded with
[/URL] Uploaded with
[/URL] Uploaded with
YaKaMoZ' Farkı:005::005:
Tartışma Yaratacak Mesajlardan Kaçınalım (;
Bide Bİzden Görelim Çöl Ort Resımlerını
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]YaKaMoZ' Farkı:005::005:
Tartışma Yaratacak Mesajlardan Kaçınalım (;
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ksura Bakmayın Sizi nSabit Bir Loncanız Olmadığı İçin Lonca Adı Söyleyemiyorum. Bir Çatı Altın Birtürlü toplanamadınız. Ayrıca Sayıca Denk Geldiğimiz Zamanlar Kimler Yerlerde Bunu Sende Biliyorsun Bende. Kendi Hrplama Bukadar Yani.
:ka19: :m06:
YaLaMuZ'dan daha iyidir. Pardon YaKaMoZ'dan
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL] Uploaded with Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/IMG]
18952 hımm
biz zahten bi çatı altındayız takma kafana tabi kopkoca kafanız alabiliyorsa :m08: :ka19:
Katılıyorum Lykia
Birincisi YaKaMoZ adını ağzına alırken DESTUR çek, ben senı hiç görmedim çölde. Bu arada bizden herkes kasılmakta. Gel seninle vs atalım kim kime koyuyormuş görelim. Yakamozda yağcı küfürbaz ws. yoktur. Aksine sizde vardır. Çölde Şahmeran Nickli karakter anabacı söverken kim ona birşey dedi ss'leri hala duruyor. Tamammı koçum adam ol adam. Bak konuda ne demişim, tartışma yaratacak msjlar atmayalım. Buna uy, uydurrum yoksa senı kılıfına![]()
Neeeee ? hahahahhayakamozun adını ağzımıza alırken destur çekicekmişiz. Haahhahaha güzel espriydi.
Hiç bir zaman da adınız olamayacak çünkü bilirsin ; değersizlere ad vermek değerlilerin işi değil ; sizin gibilerin işidir . Bu lafı iyi düşün anlayacağını sanmıyorum ama hahaha
Siz briann'ın sözünden çıkmayan daha doğrusu ÇIKAMAYAN ; beyni yıkanmış bir kaç birey olmaya çalışan fakat hiç bir zaman bir birey olamayacak olan kişilersiniz.
İyi Forumlar :ka19:
Bunlar tek çatı olsa ne olacak ? Hepsi birbirinin arkasından konuşur yeri geldiğinde dimi ?
Çatı su damlatıyor bunlardaBir kaç kiremit eksik heralde he ?
![]()
:m08::m08::m08::m08::m08::m08: çatur çıtır sesler geliyor ayrıca taklıt ediyorum biirleırnı bakın :l03:haha sen haha bana haha huhu haha hoho haha adamlaırn her ıkı lafından biri ya haha yada huhu komsu komsuu ordamısn haha burdayım haha sen nerdesın :m08::m08::m08::m08: kerestesi olmayan çatı neye yarar krdşm dogal afet onlar :l03::l03:
EWET YAKAMOZ BU GALİBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sonuç BİZ ÇÖLDE
Siz Köydeeee
Zuhahaahahahhaha
iyi forumlar![]()
Necati Cevabı Vermiş. :ka19::ka19:
Necati Cevabı Vermiş. :ka19::ka19:
:ka19::ka19::ka19::ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)