Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ksura Bakmayın Sizi nSabit Bir Loncanız Olmadığı İçin Lonca Adı Söyleyemiyorum. Bir Çatı Altın Birtürlü toplanamadınız. Ayrıca Sayıca Denk Geldiğimiz Zamanlar Kimler Yerlerde Bunu Sende Biliyorsun Bende. Kendi Hrplama Bukadar Yani.
:ka19: :m06:
Ewet Yakamoz qibi Loncamız Olacaksa Hiç Olmasın Nerde YALAKALA YAĞCI HIRSIZ KÜFÜRBAZ kimseler varsa hepsı orda...!
Aynı Sen Başda Sen..!
yalakamı desem sana yağcımı küfürbazmı desem nedesem ?
Sizin Çatınız işde bu tmmı ?
MAVİLER HERZAMAN SARILARA KOYMUŞDUR BUNUDA UNUTMA..!
Hele Son Bi Haftadır Hergün Cölde SArılara Koyıyor Maviler.
Maviler SaRıLarın Herzaman KOCASI olmuşdur bunuda unutma
iyi forumlar
+
Ksura Bakmayın Sizi nSabit Bir Loncanız Olmadığı İçin Lonca Adı Söyleyemiyorum. Bir Çatı Altın Birtürlü toplanamadınız. Ayrıca Sayıca Denk Geldiğimiz Zamanlar Kimler Yerlerde Bunu Sende Biliyorsun Bende. Kendi Hrplama Bukadar Yani.
:ka19: :m06:
YaLaMuZ'dan daha iyidir. Pardon YaKaMoZ'dan

Ewet Yakamoz qibi Loncamız Olacaksa Hiç Olmasın Nerde YALAKALA YAĞCI HIRSIZ KÜFÜRBAZ kimseler varsa hepsı orda...!
Aynı Sen Başda Sen..!
yalakamı desem sana yağcımı küfürbazmı desem nedesem ?
Sizin Çatınız işde bu tmmı ?
MAVİLER HERZAMAN SARILARA KOYMUŞDUR BUNUDA UNUTMA..!
Hele Son Bi Haftadır Hergün Cölde SArılara Koyıyor Maviler.
Maviler SaRıLarın Herzaman KOCASI olmuşdur bunuda unutma
iyi forumlar
+
Birincisi YaKaMoZ adını ağzına alırken DESTUR çek, ben senı hiç görmedim çölde. Bu arada bizden herkes kasılmakta. Gel seninle vs atalım kim kime koyuyormuş görelim. Yakamozda yağcı küfürbaz ws. yoktur. Aksine sizde vardır. Çölde Şahmeran Nickli karakter anabacı söverken kim ona birşey dedi ss'leri hala duruyor. Tamammı koçum adam ol adam. Bak konuda ne demişim, tartışma yaratacak msjlar atmayalım. Buna uy, uydurrum yoksa senı kılıfına

Birincisi YaKaMoZ adını ağzına alırken DESTUR çek, ben senı hiç görmedim çölde. Bu arada bizden herkes kasılmakta. Gel seninle vs atalım kim kime koyuyormuş görelim. Yakamozda yağcı küfürbaz ws. yoktur. Aksine sizde vardır. Çölde Şahmeran Nickli karakter anabacı söverken kim ona birşey dedi ss'leri hala duruyor. Tamammı koçum adam ol adam. Bak konuda ne demişim, tartışma yaratacak msjlar atmayalım. Buna uy, uydurrum yoksa senı kılıfına![]()
Neeeee ? hahahahha
yakamozun adını ağzımıza alırken destur çekicekmişiz. Haahhahaha güzel espriydi.
Hiç bir zaman da adınız olamayacak çünkü bilirsin ; değersizlere ad vermek değerlilerin işi değil ; sizin gibilerin işidir . Bu lafı iyi düşün anlayacağını sanmıyorum ama hahaha
Siz briann'ın sözünden çıkmayan daha doğrusu ÇIKAMAYAN ; beyni yıkanmış bir kaç birey olmaya çalışan fakat hiç bir zaman bir birey olamayacak olan kişilersiniz. 
İyi Forumlar :ka19:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)