Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Benim için büyük meseleDediginiz gibi 1 Level çar açıpta kitabını alıp denedim ama oda fayda etmedi . Hatta Kitaba tıkladıgımda acemi at görevini yapın dedi bende 2. köyde yabani okcuları kestim . Acemi at için görev o bildiginiz üzere ... Ama yok yok yok yok !
Genel sorun olmalı heralde. Düzeltirler umarım
2 Kişiden daha duydum aynı sorunu. Onlarda da aynı sıkıntı yaşanmış. Eğer hesaplar ile alakalıysa admin bilgilerinizi ister zaten; yok oyun ile alakalıysa bakım yapılıp düzeltilir.

2 Kişiden daha duydum aynı sorunu. Onlarda da aynı sıkıntı yaşanmış. Eğer hesaplar ile alakalıysa admin bilgilerinizi ister zaten; yok oyun ile alakalıysa bakım yapılıp düzeltilir.![]()
Mavilerdede onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor . Bize özel birşey oldugunu düsünmüyorum . Genel bir sorun olarak düsünüyorum ama sorunun boyutu nedir onu bilemiyoruz tabi . Basit bir sorunsa adminler ilgilensede cözseler . Simdi Genel bakımı aylarca beklemeyelim .
Umarım kendileride buraya gelip bir sorularımızı yanıtlarlar . Bir konuyla ilgili 1. agızdan bilgi alsak memnun olucaz

Merhaba ;
Sanırım Filezillada'ki give_basic_weapon.quest ile oynanmış belki deneme yapıyor olabilirler ama en kısa zamanda çözülür.
Sanırım Filezillada'ki give_basic_weapon.quest ile oynanmış belki deneme yapıyor olabilirler ama en kısa zamanda çözülür.
Merhaba ;
Peki sizin bu konuyu cözmemiz hakkında herhangi bir fikriniz var mı ? Adminede yazdım ama ulaşamadım
Böyle yandık valla ya . At yoksa herşey bomboş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)