mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Buda Neyin Nesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bazı arkadaşlarda özellikle bir kaç gündür üyelik alıp oyuna sıfırdan giriş yaptıklarında , normalde verilen ( Mor Pot , Yeşil Pot , Pelerin ) vb .. İtemler yok . Bunlar mühim degilde At kitabı sorun ?

At kitabı yok aksine gidip seyistende alamıyoruz . Alennia gidip at ismini degiştir deyince ise atınız öldü diyor . Zor maymun bitkisi alıyoruz Catty'den bu seferde Madalyon bul diyor görev yap diyor ?

Sunu bir düzeltin ya . Bir yol gösterin .

O yüzden bugün adam ısrarla at kitabı nerden alınıyor diye soruyordu :) Geri kalan mühim değilde at kitabı önemli tabiki :(

O yüzden bugün adam ısrarla at kitabı nerden alınıyor diye soruyordu :) Geri kalan mühim değilde at kitabı önemli tabiki :(

Kesinlikle . At önemli bir faktör . At olmazsa kasılamazsın , at olmazsa boz kesemezsin . At olmazsa kaçamazsın .

At olmazsa olmaz bir faktör benim için :) Bir yardımcı olsalar . Simdi başka bir çardan at kitabı aktarmayı denicem oda olmazsa 25 lwl bir çarla madalyon denicem :)

Maymun zindanında Lord kestim 4 ch'dede . Madalyonuda düşürdüm yine sorun cıkartıyor . Admin bir el atsa yani .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri