Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bendede olmustu oyuzden baska bi isim bulmak zorunda kaldım AtLas oldu o da
)
)İyide ben nickimi seviyorum . + O çarda skillerimi Perfect Master seviyesine ulaştırdım .
At kitabı aldım bir çardan tıklıyorum acemi at görevi yap diyor . 25 tane yabani okcu kesiyoruz oda olmuyor . İnsaf ya
At kitabı aldım bir çardan tıklıyorum acemi at görevi yap diyor . 25 tane yabani okcu kesiyoruz oda olmuyor . İnsaf ya
Arada öyle aksaklıklar olabilir. Eğer genel bir sorunsa düzeltilir zaten. 

Son düzenleme:
Arada öyle aksaklıklar olabilir. Ama çok da büyük bir mesele değil bence. Olmazsa 1 lvl daha çar açıp kitabını alın.Eğer genel bir sorunsa düzeltilir zaten.
![]()
Benim için büyük mesele
Dediginiz gibi 1 Level çar açıpta kitabını alıp denedim ama oda fayda etmedi . Hatta Kitaba tıkladıgımda acemi at görevini yapın dedi bende 2. köyde yabani okcuları kestim . Acemi at için görev o bildiginiz üzere ... Ama yok yok yok yok ! Genel sorun olmalı heralde. Düzeltirler umarım
Benim için büyük meseleDediginiz gibi 1 Level çar açıpta kitabını alıp denedim ama oda fayda etmedi . Hatta Kitaba tıkladıgımda acemi at görevini yapın dedi bende 2. köyde yabani okcuları kestim . Acemi at için görev o bildiginiz üzere ... Ama yok yok yok yok !
Genel sorun olmalı heralde. Düzeltirler umarım
Ozmn Charınızla İlgili bi sıkıntı war Admine Ulasmayı Dene
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)