mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Server Tanıtım Scripti Tamamen Orjinal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WSucker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 290
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,
bu panel için foruma kayıt ettiniz insani, is@hamitcankahraman . com msn adresimdir.
ve bu panel özel kuruluşlar için özel olarak yazılıp satılmıştır, bu şahıslar benden izinsiz dağıtımını yapmaktadırlar.
site sahibi emrah ve erdoğan beye gerekli mailleri atarak özel mesajlarlada bildirmiş bulunmaktayım.
gerekenin yapılmasını arz ederim.

electronic arts bu scriptten dolayı süresiz ban yemişti sağolsun yönetim işte canım turkmmom benim :)
böyle bide yönetimden bazıları paylaşıyor.
hamit hocamın açıklaması gayet güzel. gereken yapılmalıdır. bende sikayet@turkmmo.com ve admine özel mesaj attım

Merhabalar,
bu panel için foruma kayıt ettiniz insani, is@hamitcankahraman . com msn adresimdir.
ve bu panel özel kuruluşlar için özel olarak yazılıp satılmıştır, bu şahıslar benden izinsiz dağıtımını yapmaktadırlar.
site sahibi emrah ve erdoğan beye gerekli mailleri atarak özel mesajlarlada bildirmiş bulunmaktayım.
gerekenin yapılmasını arz ederim.

Sahte profil açıp bunu yazmanıza gerek yoktu :) hamit candan izinim var hertürlü resminide koyarım.

electronic arts bu scriptten dolayı süresiz ban yemişti sağolsun yönetim işte canım turkmmom benim :)
böyle bide yönetimden bazıları paylaşıyor.
hamit hocamın açıklaması gayet güzel. gereken yapılmalıdır. bende sikayet@turkmmo.com ve admine özel mesaj attım

istediğin yere koş birader :) izinsiz paylaşım yapmıyoruz biz.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri