Merhabalar,
bu panel için foruma kayıt ettiniz insani, is@hamitcankahraman . com msn adresimdir.
ve bu panel özel kuruluşlar için özel olarak yazılıp satılmıştır, bu şahıslar benden izinsiz dağıtımını yapmaktadırlar.
site sahibi emrah ve erdoğan beye gerekli mailleri atarak özel mesajlarlada bildirmiş bulunmaktayım.
gerekenin yapılmasını arz ederim.
bu panel için foruma kayıt ettiniz insani, is@hamitcankahraman . com msn adresimdir.
ve bu panel özel kuruluşlar için özel olarak yazılıp satılmıştır, bu şahıslar benden izinsiz dağıtımını yapmaktadırlar.
site sahibi emrah ve erdoğan beye gerekli mailleri atarak özel mesajlarlada bildirmiş bulunmaktayım.
electronic arts bu scriptten dolayı süresiz ban yemişti sağolsun yönetim işte canım turkmmom benim 
böyle bide yönetimden bazıları paylaşıyor.
hamit hocamın açıklaması gayet güzel. gereken yapılmalıdır. bende sikayet@turkmmo.com ve admine özel mesaj attım

hamit hocamın açıklaması gayet güzel. gereken yapılmalıdır. bende sikayet@turkmmo.com ve admine özel mesaj attım
Merhabalar,
Sahte profil açıp bunu yazmanıza gerek yoktu
hamit candan izinim var hertürlü resminide koyarım.electronic arts bu scriptten dolayı süresiz ban yemişti sağolsun yönetim işte canım turkmmom benim
istediğin yere koş birader
izinsiz paylaşım yapmıyoruz biz.
Sahte profil açıp bunu yazmanıza gerek yoktuhamit candan izinim var hertürlü resminide koyarım.
istediğin yere koş biraderizinsiz paylaşım yapmıyoruz biz.
![]()
msn adresini ekle sor adamın ne emek hırsızlığı yapıyorsunuz görüntü koyarmısın izin aldığına dair.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)