Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar jadde bölümünde oyun sorunlarının çözümleri jadde oyuncularına ne yapacakları hakkında bilgi vb... birçok şeyin dışında gereksiz konu açmanızı önermiyorum bunlar ban sebebi olabilir!!!
Doğru söylüyor olabilirsin AloneClawz
Ama insanlara yardım edecek konular, ayrıca oyun hakkında bilgi içeriyor biliyorum jadde içinde klavuz kullanmak yasak ama Mt2'de hile varsa ve böyle konular ban sebebi olmasına rağmen açılıyorsa,bence jadde hakkında açtığı konulardan dolayı ilk önce sefagenç55'e teşekkür etmem sonra bunun üzerine bu konuları karantinaya taşımam gerekir.Ama bence paylaştığı şeyler ban haketmiyor resmi forumda böyle bir çok konu var
Öyleyse ilk +reppp yazıp sorunlarının çözümlerini isteyenlerin konularına kilitlemem gerekiyor,ama teşekkür ederim.
Ama eğer sorun çözümü + rep bot konuları diyorsan onları kilitliyorum.
Ama insanlara yardım edecek konular, ayrıca oyun hakkında bilgi içeriyor biliyorum jadde içinde klavuz kullanmak yasak ama Mt2'de hile varsa ve böyle konular ban sebebi olmasına rağmen açılıyorsa,bence jadde hakkında açtığı konulardan dolayı ilk önce sefagenç55'e teşekkür etmem sonra bunun üzerine bu konuları karantinaya taşımam gerekir.Ama bence paylaştığı şeyler ban haketmiyor resmi forumda böyle bir çok konu var
Öyleyse ilk +reppp yazıp sorunlarının çözümlerini isteyenlerin konularına kilitlemem gerekiyor,ama teşekkür ederim.Ama eğer sorun çözümü + rep bot konuları diyorsan onları kilitliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)