InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Userleri girsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtllc01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtllc01

Level 2
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben şimdi size en güncel olan metin2 hilesini sunabilirdim.Fakat neden yapmadm analatayım.Şimdi arkadaşlar ben size hile kullanmayın başlıkı userler gibi sizi zorlamayacagım kullanrsınız kllanmazsınız orası kimseyi ilgilendirmez çünkü sonunda ki [BANNED]!! riskini siz alıyorsunuz.

Şimdi Metin2 oyuncularının yaş kısıtlamasını sayıcam size

[8-15 yas arası 1-45 lvl] [30-55 yas arası diğer 45-99] dur arkadaşlar 55 yaş fazla demeyin çünkü geçen gün internette 65 yasında bir dedenin dikkatinizi çekerim 65 yasında bir dede metin2 oynuyordu.Diğer gördügüm kitle ise 8 yaş idi bunları internete nasıl alıyorlar bende bilmiyorum.Konuyu uzatmadan size bir hile sunacagım fakat bir şartım var:Bunu dikkate almayan almasın sizin iyiliğiniz için bu benim kaybedecek bir şeyim yok simdi arkadaşlar bu hileyi çölde veya vadide 2. köde artık nerde kullanırsanız slotu bol olan yerlerde kullanmayınız. Çünkü diğer hilesi olmayan userler sizin yüzünüzden kasılmazsa bu emek hırsızlıgı olur.Neyse çok geçmeden hilenin linki ve içinde anlatıyor zaten:

Link:

boslukları silin...

Son düzenleme:
güncel tutalım konuyu lütfen

Son düzenleme:
total video yok

fakat bu oyunda 99 olsanda elıne gecen bısı yok

zaman + para kaybı

benım 2 tane [74-62] carlarım ban yedi . Sonuc banned

2.sı ep cekmedım dıye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri