- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben şimdi size en güncel olan metin2 hilesini sunabilirdim.Fakat neden yapmadm analatayım.Şimdi arkadaşlar ben size hile kullanmayın başlıkı userler gibi sizi zorlamayacagım kullanrsınız kllanmazsınız orası kimseyi ilgilendirmez çünkü sonunda ki [BANNED]!! riskini siz alıyorsunuz.
Şimdi Metin2 oyuncularının yaş kısıtlamasını sayıcam size
[8-15 yas arası 1-45 lvl] [30-55 yas arası diğer 45-99] dur arkadaşlar 55 yaş fazla demeyin çünkü geçen gün internette 65 yasında bir dedenin dikkatinizi çekerim 65 yasında bir dede metin2 oynuyordu.Diğer gördügüm kitle ise 8 yaş idi bunları internete nasıl alıyorlar bende bilmiyorum.Konuyu uzatmadan size bir hile sunacagım fakat bir şartım var:Bunu dikkate almayan almasın sizin iyiliğiniz için bu benim kaybedecek bir şeyim yok simdi arkadaşlar bu hileyi çölde veya vadide 2. köde artık nerde kullanırsanız slotu bol olan yerlerde kullanmayınız. Çünkü diğer hilesi olmayan userler sizin yüzünüzden kasılmazsa bu emek hırsızlıgı olur.Neyse çok geçmeden hilenin linki ve içinde anlatıyor zaten:
Link:
boslukları silin...
Şimdi Metin2 oyuncularının yaş kısıtlamasını sayıcam size
[8-15 yas arası 1-45 lvl] [30-55 yas arası diğer 45-99] dur arkadaşlar 55 yaş fazla demeyin çünkü geçen gün internette 65 yasında bir dedenin dikkatinizi çekerim 65 yasında bir dede metin2 oynuyordu.Diğer gördügüm kitle ise 8 yaş idi bunları internete nasıl alıyorlar bende bilmiyorum.Konuyu uzatmadan size bir hile sunacagım fakat bir şartım var:Bunu dikkate almayan almasın sizin iyiliğiniz için bu benim kaybedecek bir şeyim yok simdi arkadaşlar bu hileyi çölde veya vadide 2. köde artık nerde kullanırsanız slotu bol olan yerlerde kullanmayınız. Çünkü diğer hilesi olmayan userler sizin yüzünüzden kasılmazsa bu emek hırsızlıgı olur.Neyse çok geçmeden hilenin linki ve içinde anlatıyor zaten:
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
boslukları silin...
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncel tutalım konuyu lütfen
Son düzenleme:
- Konular
- 551
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 710
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- -141
- DevLira
- 0
total video yok
fakat bu oyunda 99 olsanda elıne gecen bısı yok
zaman + para kaybı
benım 2 tane [74-62] carlarım ban yedi . Sonuc banned
2.sı ep cekmedım dıye
fakat bu oyunda 99 olsanda elıne gecen bısı yok
zaman + para kaybı
benım 2 tane [74-62] carlarım ban yedi . Sonuc banned
2.sı ep cekmedım dıye
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)