Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar.Allah'ın selamı üstünüzde olsun bu bug konularıyla ilgili son zamanlarda bir şey fark ettim.Pvp oynamalarına rağmen hayla bug arayan userlerin oldugunu farkettim.(tabi su anda hiç bir bug yok sizin sayenizde.) bu userler daha çok para exp vb... şeyleri daha kolay kazanmak istiyor.Bunun nedeni az olan para drobuda değildir.Npcde Kraliyet zırhı , triton kılıcı vs... olan pvplerde bile bug arayan userler oldugunu belirtmek gerek.Konuyu uzatmadan userlere daha çok event yaparak bu bugları toptan çözebilirsiniz.Hem userler bug yapmak zorunda kalmaz hemde düzenli ve daha fazla event tarafında daha çok user toplarsınız.
Not:Bu konu hiçbir şekilde mmo mt2 yönetimini eleştirmiyordur.Bunlar sadece benim küçük önerilerimdir.
Not:Bu konu hiçbir şekilde mmo mt2 yönetimini eleştirmiyordur.Bunlar sadece benim küçük önerilerimdir.
mtll01' Alıntı:öncelikle merhabalar.allah'ın selamı üstünüzde olsun bu bug konularıyla ilgili son zamanlarda bir şey fark ettim.pvp oynamalarına rağmen hayla bug arayan userlerin oldugunu farkettim.(tabi su anda hiç bir bug yok sizin sayenizde.) bu userler daha çok para exp vb... şeyleri daha kolay kazanmak istiyor.bunun nedeni az olan para drobuda değildir.npcde kraliyet zırhı , triton kılıcı vs... Olan pvplerde bile bug arayan userler oldugunu belirtmek gerek.konuyu uzatmadan userlere daha çok event yaparak bu bugları toptan çözebilirsiniz.hem userler bug yapmak zorunda kalmaz hemde düzenli ve daha fazla event tarafında daha çok user toplarsınız.
Not:bu konu hiçbir şekilde mmo mt2 yönetimini eleştirmiyordur.bunlar sadece benim küçük önerilerimdir.
...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)