- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Açılan konulara şöyle bir bakın bug sorunu sadece mars sw de görünüyor sanki diğer sw lerden herhangi bir konu açılmamamış yada desteğe ticket atmışlar buraya konu açmamışlar.Dün akşam GM oyundan desteğe mesaj atın dedi kaç defa msj attık GM oyunda yazamadan öncede yollamıştım 2 gün oldu halen bi gelişme yok.
Birde şu var diğer serverlerin sitelerinde kullanıcı profilinde oyuncu charını kendi bugdan çıkarabiliyor neden MMOMT2'de böyle birşey yok ???
GM arkadaşlar sizden bug sorununu çözmenizi beklemiyorum artık sizden tek ricam sitenize bugdan kurtarma bölümü açmanız.Bu şekilde bizlerde mağdur olmayız ve biraz olsun sizinde işiniz hafifler.
İyi eğlenceler...
Birde şu var diğer serverlerin sitelerinde kullanıcı profilinde oyuncu charını kendi bugdan çıkarabiliyor neden MMOMT2'de böyle birşey yok ???
GM arkadaşlar sizden bug sorununu çözmenizi beklemiyorum artık sizden tek ricam sitenize bugdan kurtarma bölümü açmanız.Bu şekilde bizlerde mağdur olmayız ve biraz olsun sizinde işiniz hafifler.
İyi eğlenceler...