Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Wolfteamda Ekran Donması ! !! !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigit590
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ekran kartın ney nvidia 9600 ise (kafadan attım) googla yaz güncelle diye güncelle

Sanırım Ben Bu Konunun Çözümünü Ben Yazdım Önceden :)))
+repi kime vericeksin acaba :D:D:D:D:D:D:D

öncelikle geçmiş olsun piyasada 1gb ekran kartı sistem gören hemen atlıyor halbuki bilgisayarı açtığınız zaman 1gb die satılan ekran kartlı sistemin ekran kartının 128mb olduğu çıkıyor bir çok arkadaşımın başına geldiği için biliyorum bence bi ekran kartı özelliklerine bakmalısın sorun ekran kartı sürücüsü güncellemesindende olabilir öm den merak ettiklerini sorabilirsin

bu arada yönetici rank ını kaldır

Uygun Yere Taşındı. Kasadaki Ekran Kartının Önündeki Küçük Fanı Yenilersen ve Temizlersen Sorun Çözülecektir :) Bende de Sorun Vardı Öyle Yapmıştım. Fakat Çok Fazla Bekletirsen Yanar.

öncelikle geçmiş olsun piyasada 1gb ekran kartı sistem gören hemen atlıyor halbuki bilgisayarı açtığınız zaman 1gb die satılan ekran kartlı sistemin ekran kartının 128mb olduğu çıkıyor bir çok arkadaşımın başına geldiği için biliyorum bence bi ekran kartı özelliklerine bakmalısın sorun ekran kartı sürücüsü güncellemesindende olabilir öm den merak ettiklerini sorabilirsin

bu arada yönetici rank ını kaldır

Uygun Yere Taşındı. Kasadaki Ekran Kartının Önündeki Küçük Fanı Yenilersen ve Temizlersen Sorun Çözülecektir :) Bende de Sorun Vardı Öyle Yapmıştım. Fakat Çok Fazla Bekletirsen Yanar.

Yönetici Rankı SUçu Yok Forumda Bu.1

Final Snn İçin Diyorum

Bnm Pc Laptop Arka Kapağı Açmak Zor Hemde Garanti Süresi Halen Bitmedi Vidaları Açarsam Garantisi Otomatikman Bitiecek.

Ekran Kartı Eminim 1Gb Sistem Özelliğinde Öyle Yazıyor.

Pazartesi Format Atcam Düzelmezse Garantiyi Vercem Kendileri Açıp Temizlesin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri