- Konular
- 677
- Online süresi
- 5h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 202
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR EKRAN Bİ DONUYOR 5-10 SANİYE KADAR OYUN DONUYOR Bİ BAKMIŞIM BIÇAK FELAN ATMIŞLAR ):
BU EKRAN DONMASININ SEBEBİ NE OLABİLİR 2-3 AYDIR OLUYOR
Pc İLE ALAKALI OLABİLİRMİ ?
PC ÖZELLİKLERİ KISACA ŞÖYLE:
1GB EKRAN KARTI
3GM,B RAM
LAPTOP OLDUĞU İÇİN FANI KÜÇÜK ALTINDA SOĞUTUCU VAR FAN ÇOK ISINMIYOR NEDEN DONUYOR Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM.
BİRÜS VS'DE YOK ÇÖZÜMNÜ BULANA +REP Mİ İSTER ARTIK NE İSTERSE VERCEM
BU EKRAN DONMASININ SEBEBİ NE OLABİLİR 2-3 AYDIR OLUYOR
Pc İLE ALAKALI OLABİLİRMİ ?
PC ÖZELLİKLERİ KISACA ŞÖYLE:
1GB EKRAN KARTI
3GM,B RAM
LAPTOP OLDUĞU İÇİN FANI KÜÇÜK ALTINDA SOĞUTUCU VAR FAN ÇOK ISINMIYOR NEDEN DONUYOR Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM.
BİRÜS VS'DE YOK ÇÖZÜMNÜ BULANA +REP Mİ İSTER ARTIK NE İSTERSE VERCEM

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 81
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 496
- DevLira
- 0
Kardeş Senin Leptop Eski Mi ?
İşlemtim Sistemin Ve Ya İşlemcin iyi ise ya da Xp ise İyi Çalışır Win7 İse Eh Biraz İyi Çalışır(Yavaşlık Ve Donma Bakımından)
Ayrıca Ram'ını ve Ekran Kartı Gibi Bir Sürü Donanımların Sağlam Değil ise Bir Bilgisayarcıya baktır hatta sağlam ise de sen
leptopunu biraz bez ile sil ekranını felan
Ayrıca Senin Kurduğun Wolfteam'in İçindeki Klasörlerde Lag Yapacak Hile Yapacak Dosya Attıysan donabilir,
HATTA VE HATTA WOLFTEAM AÇIKKEN SEN İNTERNETİ MSNİ VE BÜTÜN DAHİL HERRRŞEYİ KAPATMALISIN YOKSA OYUN ONDAN %100 DONAR,
WOLFTEAM'İ YENİDEN KURABİLİRSİN.
BİLGİSAYARINA HIZLANDIRICI PROGRAMLAR YÜKLEYEBİLİRSİN.
AYRICA BİLGİSAYARININ ÖMRÜNÜ ÖĞRENMEM LAZIM EĞER 2009 SENESİNDEN KALMA İE WOLDTEAMIN DONMASINI KALDIRABİLEEĞİNİ SANMIYORUM DOSTUM.
EĞER İŞE YARADIYSA SÖZÜNÜ UNUTMA aytı yep
İşlemtim Sistemin Ve Ya İşlemcin iyi ise ya da Xp ise İyi Çalışır Win7 İse Eh Biraz İyi Çalışır(Yavaşlık Ve Donma Bakımından)
Ayrıca Ram'ını ve Ekran Kartı Gibi Bir Sürü Donanımların Sağlam Değil ise Bir Bilgisayarcıya baktır hatta sağlam ise de sen
leptopunu biraz bez ile sil ekranını felan
Ayrıca Senin Kurduğun Wolfteam'in İçindeki Klasörlerde Lag Yapacak Hile Yapacak Dosya Attıysan donabilir,
HATTA VE HATTA WOLFTEAM AÇIKKEN SEN İNTERNETİ MSNİ VE BÜTÜN DAHİL HERRRŞEYİ KAPATMALISIN YOKSA OYUN ONDAN %100 DONAR,
WOLFTEAM'İ YENİDEN KURABİLİRSİN.
BİLGİSAYARINA HIZLANDIRICI PROGRAMLAR YÜKLEYEBİLİRSİN.
AYRICA BİLGİSAYARININ ÖMRÜNÜ ÖĞRENMEM LAZIM EĞER 2009 SENESİNDEN KALMA İE WOLDTEAMIN DONMASINI KALDIRABİLEEĞİNİ SANMIYORUM DOSTUM.
EĞER İŞE YARADIYSA SÖZÜNÜ UNUTMA aytı yep

- Konular
- 677
- Online süresi
- 5h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı