HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben kemikaykut.Gerçek adım Aykut 
FPS oyunlarına çok meraklıyımdır.Çok hileciyimdir (yanlış anlaşılmasın oyunda kullanıyorum hile xD).Bana FPS oyunları ile ilgili sorular sorabilirsiniz aşşağıya yazıcam hangi oyunları oynadığımı ve bildiğimi.Çıkan hatalar sonucu ö.m (özel mesaj) atın elimden geldiğince yardımcı olurum.
Size bir kaç oyun tavsiye etmek isterim:
1-Sudden Attack--Boyutu biraz büyük ama pro oyuncular için ideal bi oyun.
2-K.O.S Secret Operations--Oyunun çok güzel olduğunu söyleyemem.İyi
3-CrossFire--Oynamayan yok bunu müthiş bir oyun
4-Wolfteam--Buda çok güzel bir oyun ama biraz para haksızlığı var :S
5-PointBlank--Bu oyun güzel sayılır ama mapleri büyük olduğu için LAG olabiliyo..
6-Operation7--Bi oyun bu kadar mı müthiş olur.10/10 veriyorum
Bir kaç tane de MMORPG:
1-Metin2--Çok kötü bence ama becerebilenler için ideal..
2-Son Destan--Çok güzel bir oyun tamamen türkçe şahsen ben oynadım..
3-Silkroad--Hiç denemedim..
4-Rappelz--Hiç denemedim..
Neyse arkadaşlar amacımız neydi nereye geldik.Ben bütün bu oyunları oynadım (2si hariç).Bu oyunlarla ilgili bütün sorunlarınızı bana sorabilirsiniz.Yanlız arkadaşlar operation7 yi boşuna indirmeyin TR'ye kapalı.İndirdikden sonra tıkladığınızda sayfasına atıyor boşuna indirmeyin.Ama süper bi oyun eskiden oynuyodum ben.Şimdi oyunu NETGame aldı yasakladı TR'ye.Eskiden FIAA die bir firmanındı oynanıyodu.Neyse bu kadar HADİ ßß.:l04:

FPS oyunlarına çok meraklıyımdır.Çok hileciyimdir (yanlış anlaşılmasın oyunda kullanıyorum hile xD).Bana FPS oyunları ile ilgili sorular sorabilirsiniz aşşağıya yazıcam hangi oyunları oynadığımı ve bildiğimi.Çıkan hatalar sonucu ö.m (özel mesaj) atın elimden geldiğince yardımcı olurum.
Size bir kaç oyun tavsiye etmek isterim:
1-Sudden Attack--Boyutu biraz büyük ama pro oyuncular için ideal bi oyun.

2-K.O.S Secret Operations--Oyunun çok güzel olduğunu söyleyemem.İyi

3-CrossFire--Oynamayan yok bunu müthiş bir oyun

4-Wolfteam--Buda çok güzel bir oyun ama biraz para haksızlığı var :S
5-PointBlank--Bu oyun güzel sayılır ama mapleri büyük olduğu için LAG olabiliyo..
6-Operation7--Bi oyun bu kadar mı müthiş olur.10/10 veriyorum

Bir kaç tane de MMORPG:
1-Metin2--Çok kötü bence ama becerebilenler için ideal..
2-Son Destan--Çok güzel bir oyun tamamen türkçe şahsen ben oynadım..
3-Silkroad--Hiç denemedim..
4-Rappelz--Hiç denemedim..
Neyse arkadaşlar amacımız neydi nereye geldik.Ben bütün bu oyunları oynadım (2si hariç).Bu oyunlarla ilgili bütün sorunlarınızı bana sorabilirsiniz.Yanlız arkadaşlar operation7 yi boşuna indirmeyin TR'ye kapalı.İndirdikden sonra tıkladığınızda sayfasına atıyor boşuna indirmeyin.Ama süper bi oyun eskiden oynuyodum ben.Şimdi oyunu NETGame aldı yasakladı TR'ye.Eskiden FIAA die bir firmanındı oynanıyodu.Neyse bu kadar HADİ ßß.:l04:
հօşցεlძἶղἶz բօɾմომ , ἶ̇ყἶ բօɾմოlმɾ..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)