noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Finish ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_V!RU5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 978

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

MMoMT2 Artık Benim İçin Bitmiştir.Bug vb. olaylar yüzünden oyundan iyice soğdum. Geride KaLan Arkadaslara ReaL Hayatta ve Oyuna BasarıLar DiLerim ​

SayqıLar~ oLmPos​

Tükürdügümü yaLamak gibi bi huyum yok ;) İstersem geliRim bir anda heyheylendim belki ;) D.mod oLmusun artistlik taslamasan diyorm :) Git gelme Felan kim oluyosn sen ya ??

Tükürdügümü yaLamak gibi bi huyum yok ;) İstersem geliRim bir anda heyheylendim belki ;) D.mod oLmusun artistlik taslamasan diyorm :) Git gelme Felan kim oluyosn sen ya ??

katılıyorum sana gercekten yaa adam d. mod olmus sanki bisileri degisti yaa sen kim oluosunda adama he git gelme diosun yaa yada onun gibi bisi adam bırakıyorum diyor sen dalgaya vur hemen sanane!!!! Ha!! bide bende sogduum artı GM ler oyunu duzeltin yoksa cıkcam su pvpden yaaaaa sacmaladınız iyice gidisatına bırakın oyunu yaaa daha da kötü yapıyorsunuz oyunu:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Zorla tuttuğumuz yok zaten.İster git ister kal.O senin seçeniğin.ReeL hayatında başarılar ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri