Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ArkadaşLar Önce Olayı Anlatayım..
Benm Ekran Kartım yandı o yüzden ekranı ana karta takıom Metin2 i torrentsizaçdığımda
Metin2 message
Unexpected parameter 'C:\Program Files (x86)\Metin2\metin2client.bin' Die bir hata çıkıoyor tamam dediğimde ise
Usage: Metin2 [-p <str> ] [-u <str>] [-s] [-v]
-p, --prefix=<str> set url prefiz
-u, --update=<str> no comment
-s, --spawned no comment
-, --version gett app version Diye bir hata çıkıyor
Normal Girdiğimde ise 3d graphich hatası veriyor bunun sebebi ekran kartımıdır yoksa başka bişimi
ÇÖZÜMÜNÜ ANLATIRMISINIZ LÜTFEN..
Benm Ekran Kartım yandı o yüzden ekranı ana karta takıom Metin2 i torrentsizaçdığımda
Metin2 message
Unexpected parameter 'C:\Program Files (x86)\Metin2\metin2client.bin' Die bir hata çıkıoyor tamam dediğimde ise
Usage: Metin2 [-p <str> ] [-u <str>] [-s] [-v]
-p, --prefix=<str> set url prefiz
-u, --update=<str> no comment
-s, --spawned no comment
-, --version gett app version Diye bir hata çıkıyor
Normal Girdiğimde ise 3d graphich hatası veriyor bunun sebebi ekran kartımıdır yoksa başka bişimi
ÇÖZÜMÜNÜ ANLATIRMISINIZ LÜTFEN..
Bu Sorun Ekran Kartından Kaynaklanır Diye Düşünüyorum Oyunu Silip Tekrar Yükle Cünkü Bu Aynı Zamanda Eski Version Hatasıda Olabilir..
Kardeş OYUNU SABAH YÜKLEDİM YİNE AYNI HATA OFF FORMAT ATTIRMADAN ÖNCE TORRENTSİZ GİRİYORDU ŞİMDİ TORRENTSİZDE GİRMİYOR .s
Kardeşim Zaten Sen Ekranı Ana Karta Bağlamışsın Şu An O Bilgisayarda Ekran Kartı Olmadığı İçin Acılmıyordur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)