- Konular
- 531
- Online süresi
- 4h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 202
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar lütfen yardım edin hamachi sw kurdum ağa girenler siteye bile giremiyorlar portmapı bakıyorum onlar açık virtualden start verdim 7tane connect timed out var şimdiden teşekkür ederim düzeltene tllik
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hamachi Ağına Gel
Ağ: BlackRoseMt2
Şifre: 123
Ağ: BlackRoseMt2
Şifre: 123
- Konular
- 531
- Online süresi
- 4h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 202
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
geldim ama hiç konuşan yok az baksan ağa yani:S
- Konular
- 26
- Online süresi
- 1h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 284
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
emre port map ı kendi ip ne göre ayarladın mı
site acılmıyor diyorsun xampp kullanıyorsan apache ve mysql start demen lazım
AppServ kullnıyorsan kurarken doğru kurmalısın site ismine navicattaki ismi yazacaksın alta email adresini sonraki sayfada şifreyede mcncc.com yazacaksın altada tekrarını yoksa calışmaz tabi sw şifren başkaysa mcncc.com değil şifren neyse olcak böle kurmadırysan site acılmaz kaldır bidaha kur.
birde sen girebiliyomusun oyuna o var düzgün kaydettirebildinmi navicat falan acılıyormu navicat acılmıyosa db ip ni kaydetmemiştir tekrardan sysinstall deyip ip adresini kaydedesiye kadar denemelisin.
yine yapmazsan nyomt17 123 gelip sorabilirsin TeamViewer den ayarlarız 12 1 gibi acık olur benim sw
site acılmıyor diyorsun xampp kullanıyorsan apache ve mysql start demen lazım
AppServ kullnıyorsan kurarken doğru kurmalısın site ismine navicattaki ismi yazacaksın alta email adresini sonraki sayfada şifreyede mcncc.com yazacaksın altada tekrarını yoksa calışmaz tabi sw şifren başkaysa mcncc.com değil şifren neyse olcak böle kurmadırysan site acılmaz kaldır bidaha kur.
birde sen girebiliyomusun oyuna o var düzgün kaydettirebildinmi navicat falan acılıyormu navicat acılmıyosa db ip ni kaydetmemiştir tekrardan sysinstall deyip ip adresini kaydedesiye kadar denemelisin.
yine yapmazsan nyomt17 123 gelip sorabilirsin TeamViewer den ayarlarız 12 1 gibi acık olur benim sw
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)