HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serwerı kurdum navicattan gmligi portmapı hepsini ayarladım sonra serwera
Start verdim 7tane operaitıon timed out yazısı geldi metin2tr_nin içine mc dosyaslarını attım mc.txt dosyasına ip No'mu yazdım oyuna Launcherden oyuna girdıgımde hemen serwer lisetesi ornek alesta tramola yeri gelmeden hemen atıyo neden acaba ??? yardım edin !!!!!!
Start verdim 7tane operaitıon timed out yazısı geldi metin2tr_nin içine mc dosyaslarını attım mc.txt dosyasına ip No'mu yazdım oyuna Launcherden oyuna girdıgımde hemen serwer lisetesi ornek alesta tramola yeri gelmeden hemen atıyo neden acaba ??? yardım edin !!!!!!
Bak Bi Pack Bul Burda Pvp Tanıtanlardan Hamachili Sonra Onu İndir M2 Nn İçine At Sonra Mc Yi Kendi İp No nun .100 Lü Olucak Şekilde Yaz Örnek: 5.174.53.100 Die Sonra Sura Resminden Gir
Bşka Serwerın Pack' ın dan girince benim serwer gelmıyoki onun serwerına gırıyo aynı o onun serwerının ismi yazıyo Benimkine nasıL gircekBak Bi Pack Bul Burda Pvp Tanıtanlardan Hamachili Sonra Onu İndir M2 Nn İçine At Sonra Mc Yi Kendi İp No nun .100 Lü Olucak Şekilde Yaz Örnek: 5.174.53.100 Die Sonra Sura Resminden Gir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)