mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Zero Design | Zero Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sub Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 383
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buyrun;

27rtp.png

Teşekkürler :)

Şablona Göre Doldurmadıgınız İçin Pek Anlamadım Sade Sağ alt Köşede İsminizmi Olsun Bunun Gibi;

27s3b.jpg

Yoksa Böylemi;

27s43.png

Yazı İsteğinizi Anladım Stil Anlamında Gerisini Şablona Göre Doldurursanız Yapabilirim :)

Hocam 2 yaptıgınız gıbı Yanlız Carsı Az daha belırgın dursa ıyı olur 2 resmıde aynı sekılde yaparsınız . tşk edıyorum[/QUOTE]

27s43.png

27ubb.jpg

sizinle aramızda bir tartışma geçmişti ve birisi bana sizin çok iyi bir grafiker olduğunuzu söylemişti benim bu forumda amacım grafik ile biryere gelmek onun için bu benim bir rakibimin olduğunu düşündürmüştü şimdi bu yaptığınız grafikleri gördümde boşuna heycan yapmışım

Onlari Soyliyen amcam di ve suan font serisini tamamlamak icin font hazirliyor stillerini graphicviever da satiyor bir grafiker evine ekmek goturmek ister bende burda kendimi gelistirmeye calisiyorum gerekli seviyeye ulastigim zaman hedefim amcam gibi font stil tasarimcisi olmak senin gibi sahte bilmemne magazinde kendi kendini ovmek degil umarim anlmassindir yorumunu sildiriyorum bidahada yorum atma.

1swy4.png

Fun Sayfası Istegı Yapacagım Inferno Metın2 Yazıcak . Efsane Gerı Dondu Yazısıda Olucak .

Savascı - Nınja - Saman veya Sura Karakterler Kullanmak Yerıne Daha Goz Alıcı Ejderha vb kullanımlar olabılır . +2000 Kısılık Sayfaya Koyucam Goz Alıcı Olursa Cok Sevınırım

1swy4.png

Fun Sayfası Istegı Yapacagım Inferno Metın2 Yazıcak . Efsane Gerı Dondu Yazısıda Olucak .

Savascı - Nınja - Saman veya Sura Karakterler Kullanmak Yerıne Daha Goz Alıcı Ejderha vb kullanımlar olabılır . +2000 Kısılık Sayfaya Koyucam Goz Alıcı Olursa Cok Sevınırım

Buyrun ;

27xmr.png

Tesekkur Etmeyi Unutmayiniz...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri