Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Zero Design | Zero Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sub Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 383
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Ne istersin: Logo
Resmin boyutu: 300x300
Ne yazılacağı : Yazı yazmasın :) Fotoların Köşesine koyayım yeter..
Yazilarda istediğiniz renkler: Yeşil,Siyah,Beyaz
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Transparan

S.a Daha oncede calısma yapmıstınız 1 resım ıstegıme Cok begendım.. hocam yanlız kırmassanız tkrardam bır rıcam olacak . ben bunlardan fazla anlamıyorum ama bı rıcam olucak yaparsanız cok cok sevınırım .
Bu resımde gordugunuz tasarımların yazılanların aynısını

(bundakı yapılan calısmaların aynısını su koycagım 2 resme yaparsanız cok cok sevınırım hocam.)
Bu resimlere yapılcak hocam boyutu fln ıyı onlara ellemeye gerek yok ztn o yelda doğan yazıları olmıyıcak Resımlerde Sağ alt koseye eklemenızı ıstedıgım yazı var '' Yenı Açık Kadir Kçk'' yazarsanız resmın alt kısmında boş bı kısma okuncak sekılde ne buyuk ne kucuk bı sekılde olursa ıyı olur .

hocam Sizide zahmete sokuyorum hocam ama cok cok tsk edıyorum allah razı olsun Şimdiden yaparsanız..

Ne istersin: Logo
Resmin boyutu: 300x300
Ne yazılacağı : Yazı yazmasın :) Fotoların Köşesine koyayım yeter..
Yazilarda istediğiniz renkler: Yeşil,Siyah,Beyaz
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Transparan

Buyrun;

27rtp.png

Teşekkür etmeyi Unutmayınız :)

S.a Daha oncede calısma yapmıstınız 1 resım ıstegıme Cok begendım.. hocam yanlız kırmassanız tkrardam bır rıcam olacak . ben bunlardan fazla anlamıyorum ama bı rıcam olucak yaparsanız cok cok sevınırım .
Bu resımde gordugunuz tasarımların yazılanların aynısını

(bundakı yapılan calısmaların aynısını su koycagım 2 resme yaparsanız cok cok sevınırım hocam.)
Bu resimlere yapılcak hocam boyutu fln ıyı onlara ellemeye gerek yok ztn o yelda doğan yazıları olmıyıcak Resımlerde Sağ alt koseye eklemenızı ıstedıgım yazı var '' Yenı Açık Kadir Kçk'' yazarsanız resmın alt kısmında boş bı kısma okuncak sekılde ne buyuk ne kucuk bı sekılde olursa ıyı olur .

hocam Sizide zahmete sokuyorum hocam ama cok cok tsk edıyorum allah razı olsun Şimdiden yaparsanız..

Şablona Göre Doldurmadıgınız İçin Pek Anlamadım Sade Sağ alt Köşede İsminizmi Olsun Bunun Gibi;

27s3b.jpg

Yoksa Böylemi;

27s43.png

Yazı İsteğinizi Anladım Stil Anlamında Gerisini Şablona Göre Doldurursanız Yapabilirim :)

Şablona Göre Doldurmadıgınız İçin Pek Anlamadım Sade Sağ alt Köşede İsminizmi Olsun Bunun Gibi;

27s3b.jpg

Yoksa Böylemi;

27s43.png

Yazı İsteğinizi Anladım Stil Anlamında Gerisini Şablona Göre Doldurursanız Yapabilirim :)[/QUOTE]

Hocam 2 yaptıgınız gıbı Yanlız Carsı Az daha belırgın dursa ıyı olur 2 resmıde aynı sekılde yaparsınız . tşk edıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri