- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkes burada sana bıçakcı der ama aslında okçu olursan birde efsunlarını iyi yaparsan çok iyi bir okçu olursun mesela ben. serverimizdaki edit adamlara rahat 12k 13k atabiliyorum. okçuda ilk işin hep kaçmak olsun bırak onlar sana yenildinde ezik kaçma derler ama sen kaç yendiğin için hep ezik denilir onların işi gücü budur zaten bi oyun içinde gerçek bi ninja olucaksan uzaktan vur.. bu sözlerimi unutma kardeşim nadir sözlerdir 

- Konular
- 332
- Reaksiyon Skoru
- 554
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -581
- DevLira
- 0
Güzel Paylaşım Teşekkürler...:m18:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Okcu Olmalisin Bir okcu kullaniyorum 76lvl Itemler full savunma G1 ATesli ok ile 90lvle en az 6k atiyorum,P oldugunu dusun birde Sen Hesapla ....
ne yani 6 k fazlamı gözümün önünde olimpos sw de okçu zalim 99 level 86 levelden tek yemiş bulunmakta kendisi okçu 86 bıçakçı suikast ile tek yemiş bulunmakta ve zalim derken nick i zalim yakını kullanmayı bilmen lazım yoksa ninja bi işine yaramaz şu Ayrıntıları bil yeter
1=okçuda nası ws atcam
2=bıçakçıda ws e nası başlıcam
3=bıçak çevirme nası sekilir
eğer öle ws başlayıp gidersen ws alma ihtimalin yok rasgele ws atarak hiç bi okçu ws alamaz ! iyi oyunlar
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Okçu olmalısın bildiğimiz üzere ok savunması ve bıçak savunması hemen hemen aynı itemlere geliyor ancak genellikle bu şöyle olur ayakkabı:hp/kılıç çiftel bıçak kritik ee bıçak var oktan daha fazla bir adım daha fazla bıçak savunması diziyorlar okçu ol bence karar senin ama
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bicakci savunmasi kolye.küpe.aykkabi.zırh.yapar Ok savunmasi Deri cizme alsa altin kolye alsa onlara bida ok savunmasi ve diger itemlere yapsa sence bicakcinin damagesimi düser yoksa okcununmu ???
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)