onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rumeli Serelva

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 939

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başarılar çarın güzel :)

Şunları söylemek istiyorum:
ilk master yanlış. ilk master iyileştirme olmalıdır. 2. master şimşek atma olmalıdır. 3. master hız olmalıdır (eyer tam bir ws verimi istiyorsanız şimşek çağırmayıda açabilirsiniz) 4.master şimşek çağırma ve 5. master şimşek pençedir.

Eyer durumunuz varsa 1000hpli itemlerinizi acil 2000hp yapın.

o lwlarda bir iyileştirmecinin 30 lwle kadar btn savaşçıları alması normaldir. Sebebi zaten yazmış olduğunuz skillerin cd süreleri.

Genel olarak bakarsak çarınızın durumu skiller hariç iyi. Zaten bu skill sorunu ileriki lwllarda çözülecek. unutmayn ilk master iyileştirme olmalı.

Oyunda başarılar.

Şunları söylemek istiyorum:
ilk master yanlış. ilk master iyileştirme olmalıdır. 2. master şimşek atma olmalıdır. 3. master hız olmalıdır (eyer tam bir ws verimi istiyorsanız şimşek çağırmayıda açabilirsiniz) 4.master şimşek çağırma ve 5. master şimşek pençedir.

Eyer durumunuz varsa 1000hpli itemlerinizi acil 2000hp yapın.

o lwlarda bir iyileştirmecinin 30 lwle kadar btn savaşçıları alması normaldir. Sebebi zaten yazmış olduğunuz skillerin cd süreleri.

Genel olarak bakarsak çarınızın durumu skiller hariç iyi. Zaten bu skill sorunu ileriki lwllarda çözülecek. unutmayn ilk master iyileştirme olmalı.

Oyunda başarılar.

Kesinlikle tek mesajınız açıklayıcı katılıyorum :) ve bende bir kaç ekleme yapmak istiyorum. öncelikle sp ve hp'yi fullediğiniz zaman ws'de savunma takmanızı öneririm. kesinlikle ws'de tam verim istiyorsanız iyileştirmeyi grand yapmaya bakın ve becerili bir antik bulun (+10 beceri ve +3-+4 karakter.) @cihan09 ; size bunları öneriyorum. daha fazlasını ö.m'den cevaplayabilirim. @rar1444 ; bu değerli yorumun, açıklaman karşılıksız değil. repin verildi, teşekkürler :) iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri