HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şunları söylemek istiyorum:
ilk master yanlış. ilk master iyileştirme olmalıdır. 2. master şimşek atma olmalıdır. 3. master hız olmalıdır (eyer tam bir ws verimi istiyorsanız şimşek çağırmayıda açabilirsiniz) 4.master şimşek çağırma ve 5. master şimşek pençedir.
Eyer durumunuz varsa 1000hpli itemlerinizi acil 2000hp yapın.
o lwlarda bir iyileştirmecinin 30 lwle kadar btn savaşçıları alması normaldir. Sebebi zaten yazmış olduğunuz skillerin cd süreleri.
Genel olarak bakarsak çarınızın durumu skiller hariç iyi. Zaten bu skill sorunu ileriki lwllarda çözülecek. unutmayn ilk master iyileştirme olmalı.
Oyunda başarılar.
ve bende bir kaç ekleme yapmak istiyorum. öncelikle sp ve hp'yi fullediğiniz zaman ws'de savunma takmanızı öneririm. kesinlikle ws'de tam verim istiyorsanız iyileştirmeyi grand yapmaya bakın ve becerili bir antik bulun (+10 beceri ve +3-+4 karakter.) @cihan09 ; size bunları öneriyorum. daha fazlasını ö.m'den cevaplayabilirim. @rar1444 ; bu değerli yorumun, açıklaman karşılıksız değil. repin verildi, teşekkürler
iyi forumlar.