Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

@@@@@@@@@@istıklalsro@@@@@yenilendı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bobmarley1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 801

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

admalar para ile item alıyor bu mallar da gm vewrdı sanayor illa bu turkmmoya banktoları gosterceksınız. dimi

admalar para ile item alıyor bu mallar da gm vewrdı sanayor illa bu turkmmoya banktoları gosterceksınız. dimi

lan olm 3 kere media deqstınıs 3 ündede wardım. ilkinde ve 2. sinde adam kendısı dedım gm verdi arkadaşıyım cafeden die. ss almadığıma pişmanım. zaten bilen biliyor anca 10 kişiyle oynarsınız.

kardesım biz 10 kişiylede oynuyoruz sen tek kısı oynayamıyon bir kere o gm mertkan di oda sıkdırıtıp olup gıttı. sen bize iftira atayon . durdukyere sana item vermedı kdıye bunları soyluyon . sen buna layıksın bnce _I_

kardesım biz 10 kişiylede oynuyoruz sen tek kısı oynayamıyon bir kere o gm mertkan di oda sıkdırıtıp olup gıttı. sen bize iftira atayon . durdukyere sana item vermedı kdıye bunları soyluyon . sen buna layıksın bnce _I_

Sen tek kişi oynayamıyon. Derken :D ? Dostum Bilen Biliyor . Bilmeyende ne mal olduqunuzu gördü hadi şimdi 2 le .. (:

:) krades. sen git ozamna kral sv lerde oyna tmmı orada bi iicene sana _I_ lasınlar orada olduguna gore. sv dehişmişssin yegen . uza 17 mesajla .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri