HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstiklal Sro Best Of The Best. 7/24 ONLİNE
[ 120 CAP ]
İstiklal Sro The Best Of Best
No Hamachi ...VDS...
32 GB RAM
Yurtdışı Lokasyon
1000 Gbit Bağlantı Hızı
FireWall Desteği
7/24 Ticket Desteği
120 CAP.
1 Level Başlangıç
EmekServer.
Rateler:
Exp/sp rate 300x
Pt exp rate 300x
Drop 45x
Gold drop rate 70x
Sox drop rate %50
Serverımız açılalı 1 Hafta Bile Olmadan Gelin Ve Yerinizi Kapın. Server`da asla bedava item verme vb olaylar Yoktur. GM kimse tarafından tanınmamaktadır. Eğer bir sorununuz olursa istiklalsro@hotmail.com ‘ u ekleyebilirsiniz...
Serverda bir kaç kişi item ve silk satın almıstır Gm nin kimseye bedava item dağıttı yalanlarına kanmayınız...
Downloand
RapidShare
)
Beyler bu link Full client dir cap 120 oldugu için Full clienti indirmeniz gerekir... İndirmemeniz sonucunda oyunda sürekli dc yersiniz....
Kayıt [REGISTER]:
Facebook [FAN PAGE]:
:ka19:
[ 120 CAP ]
İstiklal Sro The Best Of Best
No Hamachi ...VDS...
32 GB RAM
Yurtdışı Lokasyon
1000 Gbit Bağlantı Hızı
FireWall Desteği
7/24 Ticket Desteği
120 CAP.
1 Level Başlangıç
EmekServer.
Rateler:
Exp/sp rate 300x
Pt exp rate 300x
Drop 45x
Gold drop rate 70x
Sox drop rate %50
Serverımız açılalı 1 Hafta Bile Olmadan Gelin Ve Yerinizi Kapın. Server`da asla bedava item verme vb olaylar Yoktur. GM kimse tarafından tanınmamaktadır. Eğer bir sorununuz olursa istiklalsro@hotmail.com ‘ u ekleyebilirsiniz...
Serverda bir kaç kişi item ve silk satın almıstır Gm nin kimseye bedava item dağıttı yalanlarına kanmayınız...
Downloand
RapidShare
)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Beyler bu link Full client dir cap 120 oldugu için Full clienti indirmeniz gerekir... İndirmemeniz sonucunda oyunda sürekli dc yersiniz....
Kayıt [REGISTER]:
Facebook [FAN PAGE]:
:ka19:
Son düzenleme:
sv kişilerı degışdır bn ilgilenıyorum kocum istersen sora bılrısın. mehmet diye. ethemdne sv yi bn aldım para ıle bana satttı
sv kişilerı degışdır bn ilgilenıyorum kocum istersen sora bılrısın. mehmet diye. ethemdne sv yi bn aldım para ıle bana satttı
hep aynı yalan
nese oynayın 10 kişiylehep aynı yalannese oynayın 10 kişiyle
kardesım senin hesabınmı var bizle .. ne isdiyon dsv yi kotulemekle kıskanmakdan utanmadınızmı . basin gidin . dayak m isidiyonsen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)