InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karsılıklı saygı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

snn qbı cocuklar yznden bu oyun boyle...admının bı lafı vardı hatırlarsın...'bu oyun kapanırsa,edılen kufurlerden kapanır' diye...
sen kufur etmemıssn ama pek de bı farkı yok...elestırıde bulunun,bazen admını savunan bızlerde elestırıyoruz ama 1 defa...sız nabıyosunz? oyuna gırıp bugdakı carınızın ısmını bagırmadan flood yapa yapa haykırıyorsunuz. +40000 kısılık bı oyunda tek tek flood yapıldıgında olan sey nedır:LAGGG!
carım bugda dıyosunz...admın uyarıyo sızı:at ustunde ısınlanmayın,carınızı tenha yerde brakın v.s v.s... sız nabıyosunz:bugdan cıkarılan carınızla dığer bugdan cıkanları kesıyosnz... baskalrıda cıkamayınca bugdan sızde dc yıyosunz...sonuc:BUG... oyunla ılgılenılmıyo dıyosnz.... her gun ana bacı sovup ılgılenmesınımı beklıyosnz? ARKDSLAR OYUNDAKI SORUNLARI(BUG,LAG,DC V.S ) ADMIN VEYA GMLER URETMIYOLAR MALESF BIZLER VE DAHA COK SIZ COCUKLAR URETIYOSUNZ.ADAMLAR UGRASIYOLAR.SIZ NE KDAR FARKETMESNZDE... BENCE AZCIK SAYGI GOSTERIN...ELESTRI YAPIN AMA OYUNDA VE FORUMDA FLOOD BICIMDE DEĞİL...ELESTIRI YPIN AMA KUFUR BICIMINDE DEĞİL...BU OYUNUN KURUCUSU ONLAR... ACTIKLARI GIBI KAPATIRLARDA...LUTFEN SIZ ONLARA SAYGI GOSTERINKI BU OYUN ACIK KALSIN.... burda admını ve gmlerı savunyrm evt...ama onlardan once kendım ıcın soyluyorm...oyun ıcın ve dısı cırkınlıkler gormemek ıcın.... dzgunce oyunumuzu oynamak ıcın...

senin gibiler de belki oyun düzelir belki de adamlar bana bi yetki verir diye ne yapacaklarını şaşırırlar. Sen de burda adamın birini azarlıyosun. Adam burayı çok kullanan birimi ki burda küfür etsin? Adamın bundan haberi bile yoktur bence. Sen de bunu belki bi admin bi mod görür de rep verir diye yapmşsın belli ki. Bu tür basit işleri bırak. Oynayacaksan oyununu oyna, oynamayacaksan milletle uğraşma alla alla ;)

senin gibiler de belki oyun düzelir belki de adamlar bana bi yetki verir diye ne yapacaklarını şaşırırlar. Sen de burda adamın birini azarlıyosun. Adam burayı çok kullanan birimi ki burda küfür etsin? Adamın bundan haberi bile yoktur bence. Sen de bunu belki bi admin bi mod görür de rep verir diye yapmşsın belli ki. Bu tür basit işleri bırak. Oynayacaksan oyununu oyna, oynamayacaksan milletle uğraşma alla alla ;)

1.sı ne rep'e ıhtıyacım var,2.sı hıc bı forumda 2 yazı yazdın dıye yetkı vermezler.neyse ıste yazıda dediğim grub sizin gibiler.eğer insanlara guvenmeye baslarsanz bu oyunda guzel olur.ınsanlara sabır dıyınce kufur edıyor.ben hala sabırlıym. 1 tane carım gıttı 94 lwl.hıc umrumda olmadı.97 lwl carım bugda hla umrumda değil.silinrse de tekrar kasarım.benm derdım sadce bu oyuna baglandıysam brkmam' dusuncesı.ama sız o kdar satabılıyorsuzkı olayları... kufur edıyolar,2 gun sonra admınım dıyolar.bıdaha dsun bnmı yalakayım onlarmı??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri