- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
pazara kadar offline 

- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya b, sktir gidin bee yani diyosunuz ki bazılar bugdan cıkamayınca bizde bugda kalıyoruz bu ne yha hem öle olsa admin neden bü gün cıkıp bişi demmiyor
onlara sölüyorum ve yine sölicem bugda kalan varlar mutlaka ama mutlaka sohanın ortasına ısınlasın bak o zaman bugda kalabiliyormu
yada bi pack yapın yeni kodlrı deişk olsun
onlara sölüyorum ve yine sölicem bugda kalan varlar mutlaka ama mutlaka sohanın ortasına ısınlasın bak o zaman bugda kalabiliyormu
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ya b, sktir gidin bee yani diyosunuz ki bazılar bugdan cıkamayınca bizde bugda kalıyoruz bu ne yha hem öle olsa admin neden bü gün cıkıp bişi demmiyor
arkdsm oncelıkle sen oyunu ve admnlerı ıyıce takıp et ve ole konus...mmomt2.com/teleport/ sayfasna gır ve carını bugdan cıkar....ısınlat...fakat carın ısınlanmada yıne bugda kalıcaktır...artık bu bug sorunu yogunluktan farklı bır boyuta geldı....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)