InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karsılıklı saygı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

_DooM_

Level 5
TM Üye
Konular
86
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ermenisoykırımı;669915' Alıntı:
Öncelikle Merhaba Ben [GA]RootOwnez

Oyunda Yapılan Azrail Sandıgı Bugu , Para Bugu , Sonra Oyuna Girerken Atma Bugu Hepsi Düzeltilecektir.

* Para Bugu Yapanların Karekterleri Tamamen Silinecektir. !
* Azrail Sandıgı Bugu Yapanların Karekterleri Tamamen Silinecektir. !
* Oyuna Girerken Bug Olması Arkadaşlar Birazda ondan bahsediyim o bug size örnek veriyim Metin2 Maplarında girişin vb. yerde bi max sınır vardır örnek aynı anda ancak 200 kişi girebilir Ama Bizim Userler Server açılır açılmaz aynı anda 600 + den fazla kişi girince buglar oluyor oyun yavaşlıyor sonra oyundan atma vb. bunların hepsi aniden serveri yüklenmenizden kaynaklanıyor bü yüzden serverin girişi 1 dakkadan 1 dakkaya kapanıp geri açılıyor. o Yüzden Bugları Kapatmak İçin Şimdi 1, 5 saatligine Çalişma Yapıcaz Server 15:30 'DA Açılacaktır.

Lütfen Eksiklikleri - Bugları Yazınız Buraya Biran Önce Halledim Not (Bugda Kalan Karekterleri Yazmayınız.)

şimdi diyorumki biran önce halledecekmiş sen git uçkurunu düzelt bebe

sonra bi diğeri açıklama yapar ozaman komple gülme krizine girdim lanet olsun insanlığınıza

Tamam açılıyor.İyi buglu oyunlar size.... diye söleyen bi admin

snn qbı cocuklar yznden bu oyun boyle...admının bı lafı vardı hatırlarsın...'bu oyun kapanırsa,edılen kufurlerden kapanır' diye...
sen kufur etmemıssn ama pek de bı farkı yok...elestırıde bulunun,bazen admını savunan bızlerde elestırıyoruz ama 1 defa...sız nabıyosunz? oyuna gırıp bugdakı carınızın ısmını bagırmadan flood yapa yapa haykırıyorsunuz. +40000 kısılık bı oyunda tek tek flood yapıldıgında olan sey nedır:LAGGG!
carım bugda dıyosunz...admın uyarıyo sızı:at ustunde ısınlanmayın,carınızı tenha yerde brakın v.s v.s... sız nabıyosunz:bugdan cıkarılan carınızla dığer bugdan cıkanları kesıyosnz... baskalrıda cıkamayınca bugdan sızde dc yıyosunz...sonuc:BUG... oyunla ılgılenılmıyo dıyosnz.... her gun ana bacı sovup ılgılenmesınımı beklıyosnz? ARKDSLAR OYUNDAKI SORUNLARI(BUG,LAG,DC V.S ) ADMIN VEYA GMLER URETMIYOLAR MALESF BIZLER VE DAHA COK SIZ COCUKLAR URETIYOSUNZ.ADAMLAR UGRASIYOLAR.SIZ NE KDAR FARKETMESNZDE... BENCE AZCIK SAYGI GOSTERIN...ELESTRI YAPIN AMA OYUNDA VE FORUMDA FLOOD BICIMDE DEĞİL...ELESTIRI YPIN AMA KUFUR BICIMINDE DEĞİL...BU OYUNUN KURUCUSU ONLAR... ACTIKLARI GIBI KAPATIRLARDA...LUTFEN SIZ ONLARA SAYGI GOSTERINKI BU OYUN ACIK KALSIN.... burda admını ve gmlerı savunyrm evt...ama onlardan once kendım ıcın soyluyorm...oyun ıcın ve dısı cırkınlıkler gormemek ıcın.... dzgunce oyunumuzu oynamak ıcın...

bu arada kesınlıkle ınancım tam ki .... bu oyun kapanmaz!

Asadasd

Son düzenleme:
ermenisoykırımı;670000' Alıntı:
Hassiktir amcık bebesi amın evladı kimseye hak etmediği şey sölenmez ben bi söze bakarım bide söleyene amın evladı kapanınca küfürden kapanacaksa ben onlara hergün kğüfür edeyim bi sitede ben açyım devamlı orda bunlaraküfür edeyim siktir lan yalaka

1.:duzgun konus...
2:yalakalık...senın dusuncen... yınede tsk ederm.ama son yazdıklarıma bakarsan ne ıcın yzdqmı anlarsın
3:sen kufur etmeye dvm et...bu forumda bır suru gorevlı var sen kufur ettıkce ban yersın veya yorumun sılınır. sen ettıgın laflarda ınsanlık derecenı gosterıyosn bıze...cok cok afedersn ama saygısız,kısılıksız,ozguvenı olmayan,... ve en kotusu serefsz... nıcın sn bylesın acıklamycam...anlıycagını sanmıyorum.mumkunse sacma dsuncelerınle forumu kırletme

Sds

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri