Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Al işde Yakamozun Son Hali :):):)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

dünki savasdan görüntüler cekmişsin haha :)) hani sayiniz azdi hani savasda haritaya bak diyordun böyle bir konu açilirmi diyordun utanmadan gir bi önceki konuya bak bakalim diyene baksana kendisi konu açiyor dünki savasla ilgili haha :)))))) bu kadar komedi bi insansin ya valla pes :D ahah bidibidi diyorsunda senin cenen herkesden daha cok calisiyor masallah kendi cektiklerini koysadin ya ama yok biz konustuk ya onu koymus haha :) bu kadar komik bi insansin ya sen :) gene güldürdün beni aferin :)

olm ben isteseydım dun acardım sizin gibi ama benım bu ss vermemım sebebi senın yerdeyken dır dır etmen sen iyi oyuncusun olm bunu ben deyil herkes bilir bak sslerde senın yerdeyken konusmalrın var oyuncak briaan :D

eylen sen burda dün konu acilmaz diyen adama baksana kendisi konu açiyor savasla dünki savasla hemde haha :D o zaman nie yorum atiyorsun öyle o sekilde o yorumunda böyle bir konuyu utanmadan bizlerin actigini belirtiyorsun konusman içerisinde ama kendin konu açiyorsun haha haritaya bakicakmişizda neymişde şuymus buymus haha cok komik bi elemansin sen ya harbi diyorum sana bunu neyse eğlenmene bak sen haha kendi kendine

olm yapmacık olduğunu burda belli etme lan ilk acan sizsınız
haa siz acanca tebrikler dersın güzel olmus ben acınca bıdı bıdı yaparsın lan demeki sende yerdeyken ceken varmıs bide biz en azında senın gibi yerdeyken baskasına iftira atmıyoz olm ss orda sen kimsınki lan ninjanla yerdeyken berdina deyilim diyon olamasın ki olm zate sen ona kurban ol kurban o sizden daha delikanlı

dünki savasdan görüntüler cekmişsin haha :)) hani sayiniz azdi hani savasda haritaya bak diyordun böyle bir konu açilirmi diyordun utanmadan gir bi önceki konuya bak bakalim diyene baksana kendisi konu açiyor dünki savasla ilgili haha :)))))) bu kadar komedi bi insansin ya valla pes :D ahah bidibidi diyorsunda senin cenen herkesden daha cok calisiyor masallah kendi cektiklerini koysadin ya ama yok biz konustuk ya onu koymus haha :) bu kadar komik bi insansin ya sen :) gene güldürdün beni aferin :)

bir kere gülüsunden belli ne olduğun ne oldum olm :)

yerde olman zorunamı giti ASLAN briann :m08:

Lan Murat Senin sevgilin gibi sevgilim olacaksa Hiç olmasınd aha iy:p:p:p

Zaten Hayal dünyasına aşık olan sensin ben değilim

Ben sana demiştim ben hayal dünyasına aşık olmam güzelim

LamiaVita Afiz abin sana kurban olsun:p:p:p

Ayrıca niye sinirleniyosunki:rolleyes::rolleyes: Beni tanıyan 5-6 kişi bana yeter senin beni tanımana ihtiyacım yok biz bize yeteriz

Sinirlenme Saçların beyazlanır Kiliseye almazlar seni işe:l04::l04::l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri