Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Al işde Yakamozun Son Hali :):):)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bide Dikkatli Bakın Haritalara Mavıler Kac Kişi Sarılar Kaç Kişi zuhaha:D
1lm4b.jpg

1lm5p.jpg

1lm6d.jpg

Bu Resimdede Brianın Yatıgı Zaman Yapdıqı BIDI BIDILAR:D

ALIN SİZE RESİM :D:D:D
Daha Brianın 2 Yüzüde Var Onuda Vereyim.
1lm7g.jpg

Bu Ninja Brianın Heralde Lachesis
Berdina Kız ama Sizden Bin kat daha Delikanlı İsdesenizde Olamasınız
YATINCA ÇAMURMU ATARSIN LAN BRIAN
5 kişiyiz onlar 10-15 Kişiler yine Brian ALTIMDA zuhaahha
Ona buna Camur atıor :D İşde Brianın 2. Yüzü :rolleyes:

ALIN SİZE YAKAMOZUN HALİ;)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

haha lan baran (neco) tek üyelikten yaz bıdı bıdı edıp durma :)

bak olm benım bir hesabım varsa oda budur benı kendinızle karıstırmayin lan olm zate size ne gerekirse bu hesapla soyliyom sizin iciniz fesat olm baska hesaba ne gerek var sonra ben sende deyilim oyunda mileti kandırdığın yetmedı realkıngs kalktın forumda bile kaldırmaya çalıstın yuok oyunu bırakıyom yok bilmem ney olm senın tek iyi bir seyin var abi dersın yapmacık real sende briannn abin gibi gel elimi öp ikinizide af edim :D:D
lan afız belli senin aşık oldğun berdina kaç kişiden geçdi sayamadım haha sen kimsinde lan murat abi seni tanısn kimsin sen kendini ne sanıyorsun sen git oyuncak sevgilinle deva et eğlenmeyi :D

LONCANIZDAKİ BİR ÇAKALDAN ARKDŞLARIMI ZOR KURTARDIM KİMDEN BAHSETIGMI ANLARSIN COLOROMA SELENAY Jİ,MYJOKER SUAN KI ÇARINLA LAMİA cık cık KÜÇÜK CEYLAN MİSALİ DALDAN DALDAN KONMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA DEGİŞİK İSİMLERLE ÇAR AÇIP BEN DİLARAYIM YOK ÖLE YOK BÖLE DİYEN LONCADAN ATILAN ONA SOR BAKALIM O KIMLERİN ELİNDEN GEÇMİŞ VERDİGİM AKILLAR YETMEMİŞ OLSUN AMA DÜŞE KALKA AKILANIR :rolleyes:ONADA KIZMAMAK LAZIM HOCASI KUVETLİ MALUM BOZACI ŞAHİDİ SIRACI :ka05: nese uzatmıyalım onun zaten kım oldunu biz biliyorsak sorun yok sölüceklerim bu kadar he su konuya da deginelım BERDİNA NECATİ NECATİ BERDİNA İİ EZBERLE BEN YANNIZ ONUN ELİNDEN GEÇERİM UMARIM AÇIK OLMUŞTUR O VARSA VARDIR YOKSA YOKTUR GERİSİ VIZ VIZZZZ:ka19:İLLEDE gücünü göstermek istersen delikan lı olda öle göster piyon olma çabuk harcanırsın anladınmı çocuk HADİ İİ FORUMLAR SANA İİ BÖGÜRMELER :l04:
konuşma lan kaç kişiden geçti berdina hala onunlasına damda biraz gurur olur sürekli ayrı kişilerin oyuncağı olmaya devam edyr haha yakında banada gelr haha :)

EH çocuk eh geldim işte :rolleyes: bende aşırı derece hayvan sevgisi vardırda seni çıkaramadım hangi türdensin :rolleyes: günlerdir burda bögüre bögüre ismimle biryerleremı gelmeye calışıyorsun seni bir türlü çözemedim :rolleyes: gerçi oldugun yer mekanın belli başka türlüde senden degişik davranışlar beklemek hata olur:rolleyes: senden bu oyunda sürüsüle var ama bir tane BERDİNA gibi biri yok kımin oyuncagısın kımler tarafından yönlendirldign gayet acık deşifre etmem korkma benım bir lafım vardır KAPIMDAKİ KAPI KÖPEGİM AÇIKINCA BAGARIR ULUMAYA BAŞLAR KEMİGİNİ ATARIM SUSAR :rolleyes: acaba sana ne atsak diye düşünüyorum da olmuyor bişey bulamıyourm::) burda su yazdıklarınla benı küçük düşürdügünü sanıyorsan yanılırsın:rolleyes:BERDİNA BİR SENEDİR BU OYUNDA DAHA ÖNCE SEN GİBİ BÖGÜREN BİRİLERİ DAHA VARDI ŞİMDİ YALAN OLDU SENİNDE SONUN ODUR hatta sana tavsiyem onun eşi boşta suan hangi dala konsam diye düşünüyor tavsiye ederım denksiniz anladın sen onu hayatında realinde yedıgın darbeler seni bu hale düşürmüş sadece acıırm sana bana attıgın iftiralar senin gerçek özün oldugu için çokta görmüyorum edite ihtiyacın varsa para köpegim dir yardımcı olurum bu kadar bögürmene gerek yok ben arkdşm için canım verımde necatinin lafı dogru sen nerenın neyisin onu anlamak istiyorum :rolleyes:
dünki savasdan görüntüler cekmişsin haha :)) hani sayiniz azdi hani savasda haritaya bak diyordun böyle bir konu açilirmi diyordun utanmadan gir bi önceki konuya bak bakalim diyene baksana kendisi konu açiyor dünki savasla ilgili haha :)))))) bu kadar komedi bi insansin ya valla pes :D ahah bidibidi diyorsunda senin cenen herkesden daha cok calisiyor masallah kendi cektiklerini koysadin ya ama yok biz konustuk ya onu koymus haha :) bu kadar komik bi insansin ya sen :) gene güldürdün beni aferin :)

eylen sen burda dün konu acilmaz diyen adama baksana kendisi konu açiyor savasla dünki savasla hemde haha :D o zaman nie yorum atiyorsun öyle o sekilde o yorumunda böyle bir konuyu utanmadan bizlerin actigini belirtiyorsun konusman içerisinde ama kendin konu açiyorsun haha haritaya bakicakmişizda neymişde şuymus buymus haha cok komik bi elemansin sen ya harbi diyorum sana bunu neyse eğlenmene bak sen haha kendi kendine

afiz sen gibi dimi dir dir dir sen nasil bi adamsın ? söylesene insanalrin sevgilisine sulanan birisisin bunu biliyorum sevdigini söyleyen birisisin bunuda biliyorum yok işte sevgilin benim sevgilim olsun diyebilicek kadar çirkinlesmiş birisisin biliyorsun dimi bana bakin hepiniz her kim ne konusucaksa sözlerine istinaden konustuklarini gözden geçirsin edepsizlesmenin alemi yok anladınmı afiz? ve gereksiz konusanlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri