xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Haberler Guncel Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan torres_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Maria WWE den gönderilmiş bulunmaktadır vede onla birlikte charlie haas vede gregory helms de kovulmuştu

Wrestlemaniadaki Money İn The Bank maçında katılacak son kişi ise MVP olacak diğer kişiler ise Ziggler,Kane,Christian,Jack Swagger vede Shelton Benjamindi

Ufak Bir bilgilendirme Vereyim Smackdown da Neler Olucak Kısa 2 Haber Verecegim Tadı Kaçmasın :) ılk olarak smackdownda undertakerın kemerı chris jerchoda :eek: Kalırsın Öle :D Sanırım Aralarında Bir Kemer Maçı Olcauk Undertaker Bunu Kaybeticek :( Kaynak Arkadaslar Siteyi Unutum Ama Bir Fotoda Görmüstüm Chris Jerchonun Elınde Kemer Vardı Seyırcılerın Arasında Kemerlere edge ye vurcaktıkı:eek::eek: Edge uyandı Buna Bi Spear Yapti Bu oldu :D.... 2. BİLGİLENDIRMEMIZA GEÇELIM Elmaniton Chamber De Maç Olucak Maça John Cena Shemus Triple Randy Orton Bide Dibiyasi mı neydi Randy nın adamı katılıcak Iyı Haber Kotu Haber :) Var John cena kemerı alıyorrrr;) Amaaa:( üzücü haber Maç Bitikten Sonra Mc.Mchon John Cenanın Ustune Batistayi Salıyor Vede Batista Kemeri Kapıyor Sanırım Bu Kdr Bilgilendirme Yeter :D Bu gun Saat 24:05 De Smackdown Var Görmeye bilirsiniz Çunku 2 hafta - 1 hafta sonra goruntulenır uzugunum hee Şunu unutum Elmaniton Chamberi İzlemek İsterseniz Dan Aramaya Elmaniton Chamber 2010 Yazarsınız Görürsünüz Bu Arada Kane Nınde Maçı Olcauk :):) Sanırım Bılgılerımı bircok kisi biliyor bilmeyenler için +Rep verirseniz Sevınırım Cunku Rapim Yok Rap Vermeyın Tessekur Edin Oda Yeter:) İyi Forumlar Dilerim[/URL]

Teşekkürler çok eski bir oaly bize göre bu baya önce yapıldı bende çok paylaştım ama bilgi bilgidir yinede saol ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)