xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Haberler Guncel Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan torres_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saol Yınede Paylastigini Bilseydım Acmazdım AmA Ufak bılgı Oldu Bosver Saol İyi Forumlar :)

ßéyLéR McMahona YarDiM qéLébildiqi qibi Hitmanada TNA dan Yardim Gelicek... Bir Grup TNA ekibi Hitmana Yardim gelicek Ve Gold Berg McMahon la hesabını gormek ıcın Aralarında Olabilir :)

Arkadaşlar Daha Onceden de bahsettiğim gibi TWC4 Fighter Mdickie tarafından cıkartılıyor Sayılı gunler kaldı bir çok Hell in Cell,Money in the Bank,Wrestlemania ve Smackdown v Raw Rosterleri Yer alıyor Bu Oyun Pc Platformu için GEÇERLIDIR ... !!!!!!!

ArkadaşLar BiLiyorsunuz ben TripLe H vs Sheamus Macı oLacagını YazmısTım ve oLmusTu..

Onu ArasTırken BakTım Rey MysTerio vs Cm punk Macını Gordum ..

EveT YanLış DeiL Hemde Rey YeniLirse Maskesini Cıkartacak

Punk YeniLirse Sacını Ve Sakalanı Kesecek..

Goldberg mi Cok sal yhaw Goldberg gelıyosa ztn trafik kazası geçirmisti ringe geldı herkes öptü hitmanı ne kdr sevılıyomus :D goldberg gelıosa tmm dır mc mchon artık goldbergın usutne kımı sallar hulk hoganda gelırse super olur Çok saol bilgilendirme için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)