HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Torres_ Teşekkürler Konunu Mesaja Çevirdim ....
Son düzenleme:
ArkadaşLar BiLiyorsunuz ben TripLe H vs Sheamus Macı oLacagını YazmısTım ve oLmusTu..
Onu ArasTırken BakTım Rey MysTerio vs Cm punk Macını Gordum ..
EveT YanLış DeiL Hemde Rey YeniLirse Maskesini Cıkartacak
Punk YeniLirse Sacını Kesecek..
Maç 2 HafTa icinde NetLesecek ArkadaşLar
Onu ArasTırken BakTım Rey MysTerio vs Cm punk Macını Gordum ..
EveT YanLış DeiL Hemde Rey YeniLirse Maskesini Cıkartacak
Punk YeniLirse Sacını Kesecek..
Maç 2 HafTa icinde NetLesecek ArkadaşLar
Amerikan güreşi tarihinin en ilginç olaylarından biri olan Montreal Screwjob Survivor Series 1997'de gerçekleşmiştir.
Olaya gelince ; WCW ile anlaşmak üzere olan Bret Hart ( o zaman şampiyon.) Vince McMahon'a bu durumu açıklar ve RAW'da ayrılacağını açıklarak kemeri bırakmak istediğini söyler. Vince bunu istemeden kabul eder.
Survivor Series gecesi planlanan Hart'ın DQ ile kemeri korumasıdır fakat Michaels Sharpshooter bağlar bağlamaz hakeme maçı bitirir. Vince McMahon'da zilin çalınmasını ve HBK'in kazandığını işaret eder. Bu planlanmayan, en azından Hart'ın haberi olmadan yapılan bir şeydi ve Hart normal olarak buna çok sinirlendi. Vince'in suratına tükürdü. Ve bir daha hiç WWE'de gözükmedi.
Olaya gelince ; WCW ile anlaşmak üzere olan Bret Hart ( o zaman şampiyon.) Vince McMahon'a bu durumu açıklar ve RAW'da ayrılacağını açıklarak kemeri bırakmak istediğini söyler. Vince bunu istemeden kabul eder.
Survivor Series gecesi planlanan Hart'ın DQ ile kemeri korumasıdır fakat Michaels Sharpshooter bağlar bağlamaz hakeme maçı bitirir. Vince McMahon'da zilin çalınmasını ve HBK'in kazandığını işaret eder. Bu planlanmayan, en azından Hart'ın haberi olmadan yapılan bir şeydi ve Hart normal olarak buna çok sinirlendi. Vince'in suratına tükürdü. Ve bir daha hiç WWE'de gözükmedi.