HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Ömer Salih KAPA
Yaşınız: 17(Sayılır)
Nereli Olduğunuz: Adana/Ceyhan (Ama Hatayda Oturuyoruz.)
Hangi Takımlı Olduğunuz: FENERBAHÇE
Öğrenim Durumu: Lise 2
Forumu Nereden Bulduğunuz: Metin2 PVP Tanıtımlarından Bu Foruma Geldim Sonra Foruma Alıştım Ve Kalıcı Olarak Kalmaya Karar Verdim.
Forumu Beğenip Beğenmediğiniz: Beğenilmeyecek Gibi Değil.
Forumda Kendinize Örnek Olarak Gördüğünüz Üye: peacemakers
Favori Oyunun: Saymakla Bitmezki
Hedefiniz: Rütbe Olarak Admin Olmak Fakat Rütbe Olarak Değilse Tüm Üye Arkadaşlara Her Türlü Konuda Yardımcı Olmak.
İletişim: ejderx10@turkmmo.com
Arkadaşlar Aslında Foruma Üye Olalı Çok Oldu Fakat Diğer Üye Arkadaşlarıma Bir Çok Alanda Yardım Ve Destekte Bulunup Destek Aldığımdan Birde Okul,Dersane Filan Derken Bir Türlü Bu Konuyu Açmaya Vakit Bulamadım.
Yaşınız: 17(Sayılır)

Nereli Olduğunuz: Adana/Ceyhan (Ama Hatayda Oturuyoruz.)
Hangi Takımlı Olduğunuz: FENERBAHÇE
Öğrenim Durumu: Lise 2
Forumu Nereden Bulduğunuz: Metin2 PVP Tanıtımlarından Bu Foruma Geldim Sonra Foruma Alıştım Ve Kalıcı Olarak Kalmaya Karar Verdim.
Forumu Beğenip Beğenmediğiniz: Beğenilmeyecek Gibi Değil.
Forumda Kendinize Örnek Olarak Gördüğünüz Üye: peacemakers
Favori Oyunun: Saymakla Bitmezki

Hedefiniz: Rütbe Olarak Admin Olmak Fakat Rütbe Olarak Değilse Tüm Üye Arkadaşlara Her Türlü Konuda Yardımcı Olmak.
İletişim: ejderx10@turkmmo.com
Arkadaşlar Aslında Foruma Üye Olalı Çok Oldu Fakat Diğer Üye Arkadaşlarıma Bir Çok Alanda Yardım Ve Destekte Bulunup Destek Aldığımdan Birde Okul,Dersane Filan Derken Bir Türlü Bu Konuyu Açmaya Vakit Bulamadım.
Herkeze İyi Forumlar Dilerim...
:ka05:
Hoş geldiniz, iyi forumlar![]()
Teşekkür Ederimde Yeni Gelmedim Konuyu Yeni Açtım..

Hoşgeldin
Teşekkürler Yeni Gelmedim Çok Tandır Forumdayım Yeni Açtım Konuyu...
Tanışalım Arkadaşlar Ekleyin...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)