Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Süper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karizma147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dunyaalem_dvider.gif

Cs Strike 1.6 Hack

dunyaalem_dvider.gif

Metin2 Harika Hack

dunyaalem_dvider.gif

S4 Laegue Hack

dunyaalem_dvider.gif

Knight Online Hack

dunyaalem_dvider.gif

Türkçe Kullanımı Buyrun Okuyun

dunyaalem_dvider.gif

merhaba arkadaşlar.aslında konuya tam olarak nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum ama Konfiçyus'un şu sözü iyi olur herhalde "hangi dili konuşursan o dilde düşünürsün.arkadaşlar etrafımıza baktığımızda her şeyin tabelaların,yer isimlerinin hatta uyarı levhalarının bile farklı bir dil özellikle ingilizce olduğunu görüyoruz.ben bu konuya dikkat çekmek istedim.suan vakit problemim dolayısıyla buraya kendi yazılarımı değil Türkçe derneklerinden ulastığım bazı yazıları ekliycem bu yuzden özürdilerim. ve son bi not Atatürk'ün söylediği NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE sözünün aslı TÜRK DEMEK TÜRKÇE DEMEKTİR,TÜRKÇE DEMEKTİR "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! sizce neden bu sözün tamamı bize öğretilmedi.
Özensizlik ve Yanlış Kullanım
Dilimizin sözlü ve yazılı kullanımında akıl almayacak yanlışlar yapılıyor. Kurallarına uygun, doğru ve düzgün kullanılmıyor Türkçe. İlköğretimden yükseköğretime kadar okullarımızda görülen Türkçe yetersizlikleri, üniversite öğrencilerimizde bile sık sık göze çarpan sözlü ve yazılı anlatım kusurları, bozuk cümleler ve söyleyiş yanlışları, bir dilekçe yazarken yapılan yanlışlar, resmî yazışmalarda göze batan anlatım kusurları, basın yayın organlarındaki akıl almaz özensizlikler, sokak ve caddelerde bulunan tabelalardaki yabancı sözcük hastalığı... Türkçemizin geleceği için önemli bir tehlike oluşturmaktadır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri