bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadalar Tüm Hileler Burda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dev bir hile arşivini size sunuyorum.Program,dupe,vb... gelmiş geçmiş bütün hileler tek başlıktadır..Üstelik hepsi resimlidir.

Şimdi Alt Başlıklar [-] ile başlıyor.
Ana Başlıklar .::||::. Şeklinde yaziliyor.
Tanıtım başlığı <<>> şeklindedir.
Notlar ||==> şeklinde yazılıyor.

İçindekiler
MultiHack ------------------------Başlagınçta
Metinator ------------------------MultiHack'tan sonra...
Oto Balık Tutma ------------------Ortada
Oto Attack(programsız) -----------Ortada
Bedava Item Toplama --------------Ortanın Altı
Karşıdakinin silahini Çalma(prgsız)Ortanın Altı
1 Yanga Item Alma ----------------Sona Doğru
Yang Dupe 1(programsız)-----------Sona Doğru
Yang Dupe 2(programsız)-----------Sona Yakın
İtem Dupe 1(programsız)-----------Sona Yakın
İtem Dupe 2(programsız)-----------Sonun Yanında
Cheat Engine Kullanimi -----------Süper Hilemiz
Hileleri Yeni Patchta Aktif Etme--Son Hilemiz

.::|PROGRAMLA YAPILAN HİLELER|::.

[-]Hız Hileleri

<<MultiHack>>
pass:
Bu hile teleport hack,canavar çekme ve hız hilesinin birleşimidir.Hilenin anasıdır.Babası başka
Şimdi size multihack'ın resmini veriyorum....

Resimdeki gibidir..
Bence şu şekil ayarlayın.
Atk Speed : 3,15(attack mod spada için bu..lancia için 3.75)
Move Speed : 2,99
Hit Attack : 0 Kalsın
Combo : 2
Attack mod : Spada
Arkadaşlar yeni birşey buldum daha bende bilmiyordum
Combo yeteneğine 2 ekliyor yada 1 ekliyor bu combo.Daha fazla vurmak için combo özelliğiymiş bu.

Son olarak yanındaki |on|off| butonlarından on'a basıyoruz.Ve hileler aktif oluyor..

||==> Hile yeni patch'ta kapatılmıştır.Sayfanın sonundaki hileleri aktif etme bölümünden aktifleştirebilirsiniz.

<<Metinator>>
Arkadaşlar bu hile sadece hız içindi multihack gibi özellikler eklenmiş.

<<Oto Balık Tutma Botu Metin2 Balıkçı Amca>>
Program türkçe açıklama yapmayacağım.Resim var sadece...
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 734x575 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

İşte download :

.::|PROGRAMSIZ YAPILAN HİLELER|::.

<<<Oto Attack>>>
Metin2'yi window olarak 800*600 boyutunda açalım.Oto attack için spaceye elimizi basılı tutalım.
Sora elimiz basılıyken mausla solda başlatın yanında iexplorer simgesine tıklayalım.
İnternet explorer açılınca elimizi çekelim...
İnternet explorer'i küçültelim(aşağıya almayalım boyutunu küüçltelim)Sakın başka bişee tıklamaın sayfa önplanda olsun.
Boyutunu küçültüğümüz için m2'de görebiliriz.

Adam vurmaya devam edecektir.Bunu metin taşı keserken kullanırım ben.

<<<Bedava Item Toplama>>>
İnternetten bir adet oto-pick otomatik toplama botu bulalım.Demircinin dibine gidip botu açalım.
Demirciye sürüklerken mutlaka yere atan olacaktır.Sizde hemen kaparsınız.Hatırlıyorum da +5 Dolunay Kazandım Böyle adam basıcakmış düşürmüş yanlışlıkla.....Çok yalvardı vermedim....4'mye sattım

<<<Karşıdakinin itemini ÇAlma>>>
Bir silah verelim karşıdakine...Diyelim ki bunu yere bırak evet hayır diye soruyo ya...O sırada o itemi giy...
Evete bas...Dupeleniyo diyelim.Elindeki silah düşecektir.Yada giysi verdiysek zırhı düşecektir.Bizde hemen kapıp kaçalım....

<<<1 Yanga İtem Alma>>>

Parayı koyuyoruz ilk biz koyalım parayı.Envanterden sağ alttan mausun ucuna 1 yang alalım.Sora adam itemi koyunca hemen ticarete koyalım parayı paramız 1 yang olacaktır.Kabul Et'in üstündeki kareye koyarsak hızlı olur.Hemen 1 yangı koyup kabul'e basalım.Rüzgar gibi hızlı olmalıyız.Adam farkında olmadan kabulete basınca farkında olmadan 1 yanga itemi verecektir.

Eğer adam bekleme yaparsa hemen kapatın ticareti bidaa açın..Bidaa deneyin..

İkisi birden oyuna girince tekinden tüm parayı diyerine aktaralım.Paramız 2'ye katlansın.Bu chardan da parayı geri anachara aktaralım olsun bitsin...

<<<Item Dupe>>>
Server res saatlerinde ticarette item koyalım...%100 doğru bir saat lasım.Pc saatini eşitleyelim.

Res saatine 3-2-..1 olurken hemen kabul ete basalım ticaretten..İtem dupelensin.Böyle 2 tane +7 dolu yaptım.
Bi tanede su perisi dupeledim.

<<Item Dupe 2>>>

Yang dupe 2'deki gibi yapalım.Ama bu kez itemleri aktaralim.Yang'ta olduğu gibi buda iki tane olacaktır.

_-_-_-|||Süper Hile Cheat Engine Kullanimi||-_-_-_-_

Defalarca verilmesine rağmen yeni bazı şeyler bulundu....
Arkadaşlar 4bytes silahlar için
Vede 2 bytes itemler için

Bu yeni keşfimdir...
Ayrıca silahin dışardan ve oyun genelinden görünümü valuesi 1'dir.

Metin2 Açılır.
Cheat engine açılır.
Ele +0 kılıç alınır ve üst full çıkarılır.
4bytes'e ellenmez.
10 diye aratılır.
Kılıç çıkartılır.
Decresed Value diye aratılır.Hemen ardından
extact valueden 1 diye aratılır ve 1'ler aşağı alınır.
Değişmeyen 1ler dondurulur ve valuesi 299 yapılır.

Dolunay +9 Hazır.....
Eğer zırh vb..de yapacaksanız 2bytes kullanın yoksa olmaz...

<<<Final !!! Hileleri Aktif Etme>>>

Bu konumda herşeyini anlattım...

Not bu konudaki link 20 dakika içerisinde aktif olacak upload ediliyor..

Yemin Ediyorum ne biliyorsam onu yazdım.Alıntı kesinlikle yapmadım.Bütün bildiğim yararlı hileleri koydum..
Allah rızası için biraz rep verin repim az...
Konu sabitlenirse sevinirim...

elinizdeki mısragı +9 pala yapın

Download : RapidShare: Easy Filehosting
Rar Şifresi :
Şunları Bi Deneyin

- kılıc +9 = Value 19

- Uzun kılıc +9 = Value 29

- Hilal kılıcı +9 = Value 39

- Bambu kılıcı +9 = Value 49

- Genis Kılıc +9 = Value 59

- Gümüs kılıc = Value 69

- Orkide kılıcı +9 = Value 79

- Sahte kılıc +9 = Value 89

- Barbar kılıcı +9 = Value 99

- Kanlı kılıc +9 = Value 109

- Büyük kılıc +9 = Value 119

- Uçan büyücü kılıcı +9 = Value 129

- Yarımay kılıcı +9 = Value 139

- Muharebe kılıcı +9 = Value 149

- Hortlar dişi kılıcı +9 = Value 159

- Su perisi kılıcı +9 = Value 169

- Azap kılıcı +9 = Value 179

- Zehir kılıcı +9 = Value 189

- Aslan kılıcı +9 = Value 199

- Keskin pala +9 = Value 209

- Öldürücü pala +9 = Value 219

- Ay kılıcı +9 = Value 229

- İlahi kılıc +9 = Value 239

- Şeytan çıkarma kılıcı +9 = Value 249

- Şeytani pala +9 = Value 259

- Baron kılıcı +9 = Value 269

- Sirius kılıcı +9 = Value 279

- Kutsal kılıç +9 = Value 289

- Dolunay +9 = Value 299

Bu Bir Yang Hilesi Bazilari Söylemeyebilir Ama Garanti Para

1-) iLk Önce MarKet'Cimizden 200 ' lük Ufak Kırmizi İksir aLiyoruz..
2-) Kırmizi İksirleri 5' er 5 ' er Ayiriyoruz
3-) Sonra Bir Market Açip 1 yang Koyuyoruz Ama Hepsini DeiL
4-) iLk sirayi 1 yang koyuyoruz. Sonraki Siralari 1 yapip ortada Bir Kırmızı iksiri 10 Koyuyoruz
5-) İsterseniz 100k KoyabiLirsiniz o size kaLmış

Daha Önceden VeriLdiyse Özürdilerim
Ama bu Kendi Yapımdir

BeğenDiyseNiz Rep VerebiLirsiniz
BeğenMediyseNiz Kötü Mesaj Atmayin..

BiLmeyenler için ..

BEĞENİLİRSE SABİTLEYEBİLİRSİNİZ YÖNETİCİLER

Milet Bu şaka Deil Dolunayi +8 Yaptim Yolunuda Buldum Bakin Gerçekten şaka Deil

şimdi Arkadaşlar Dolunayimiz War Diyelim +0 Yaşli Kadindan Falimiza Baktiralim Kötü Derse Muska Alalim Iyi Diyene Kadar Her Gün Bakin Faliniza Ii Diyince Muskayi Takin (karma Muskasi) Demirci Ye Werin Dolunayi Ewete Basmadan önce Bekleyin Demirci Terini Silince Ewet Diyin Böyle Dolunayimi +8 Yaptim Yakmadan +9 Yapamadim Param Yok çünkü DENEYİN Olursa + Rep Lütfen !

otomatik kasılma

DahA ÖnCE VeRilDİmi BİlmİYOrum amA OTAmatik kaSILMA yönteMİNİ söyleyeCEGİM ÖNCELİK le multi hack ı indirioruz herkezde vardır ben link vermeyecegim sonra oyuna giriyoruz Ve MultiHACk ıMIZı ACIyoruZ ACtIKtaN soNRa Auto ATTAck A TIKlıyoruz ve hızLI BİR ŞEkİLde LOCK moBs A tıkLIyorUZ sonrA FİSingh BOT u acıoruz f4 e KIRMIZI pot UmuzU koyuYORUZ EN SEVdigini skilide f3 E koyuyoruz vE oyuNa döNÜyoruz ve O KENDİ kendiNE kasİLIYOR SİZ istedeginiz YERE GİDİN dıŞARI cıkınBEN AKŞAM BIRAKTIM sabah bakTIMKİ 36 bucuk LV İM DEneyin oluyor + REP PLS esirgemeyiN REP LERİ

Birçok Programli Programsiz Hile Gelin!!!

AÇIKLARIN TAM OLARAK KAPANIP KAPANMADIĞINI BİLMİYORUM AMA UFAK DA BÜYÜK DE OLSA İŞİNİZE YARAR BİRŞEY BULACAĞINIZI TEHMİN EDİYORUM....

GELELİM HİLELERE:::

BuRDaN MuLTi HaCK iNDiRiN .!
Metin2 Multihack | Metin2
rar şifresi :
.. Bu HiLeNiN TeLePoRT Vb ŞeYLLeRiNiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY Bu PRoGRaMı KaRaKTeR SeÇeRKeN aÇıN .!.. BöYLeCe TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaBiLeCeKSiNiZ .!..

Bu PRoGRaMıN YaRaRLaRı .!..
1-) iTeDiĞiN YeRe TeLePoRT oLMa .!..
2-)SPeeD HaCK
3-)aTTaCK SPeeD HaCK
4-)aTTaCK RaNGe iLe RaKaMLaRLa oYNaYaBiLiR Ve aTTaCK MeSaFeNiZi DeĞiŞTiReBiLiRSiNiZ .!..(MeSeLa oRaYı 1000 YaPaRSaNıZ DuRDuĞuNuZ YeRDeN 1000 MeSaFeYe KaDaR aTTaCK YaPaBiLiRSiNiZ .!..)
5-)LoCK MooBS BüTüN CaNaVaRLaRıN KiTLeR BöYLeCe DaHa KoLaY KaSıLıRSıNıZ .!..
6-)uNLoCK MooBS oYuNu eSKi HaLiNe GeTiRiR (CaNaWaRLaR KiTLeNMeKTeN KuRTuLuR .!..)
7-)ouTo aTTaCK KaRaKTeRiNiZiN DuRMaDaN SaLDıRMaSıNı SaĞLaR .!..

8-) SıNıRSıZ SKiLL VuRMaK iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY oYuNa GiRMeDeN öNCe Magıa SPeeD (beta) VaR oNu ON YaPıN Ve CoMBoYu 1 oLaRaK iŞaReTLeYiN (BuNu KaRaKTeRiNiZi SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)BöYLeCe SıNıRSıZ SKiLL VuRMuŞ oLaCaKSıNıZ .!.. (aNCaK BuNu YaPaRKeN CaN Vb. öZeLLiĞiNi GÖrEmediĞiNiZ iÇiN KöTüü YaNLaRıDa VaR .!.. DeNeYiN BeĞeNMeZSeNiZ YaPMaZSıNıZ .!..)

Bu HiLeLeRiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ oYuNu aÇıN KaRaKTeR SeÇMe PeNCeReSiNe GeLDiĞiNiZ ZaMaN HiLeYi aÇıN Ve oYuNa GeLiN o ZaMaN BüTüN HiLeLeRi KuLLaNaBiLiRSiNiZ .!.. MeSeLa HiLeYi KaRaKTeRi SeÇiP oYuNa GiRDiKTeN SoNRa aÇaRsaNıZ TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaMaZSıNıZ .!..(SıNıRSıZ SKiLL VuRMa iÇiN aYaRLaRı KaRaKTeR SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)

.. Bu HiLeNiN TeLePoRT Vb ŞeYLLeRiNiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY Bu PRoGRaMı KaRaKTeR SeÇeRKeN aÇıN .!.. BöYLeCe TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaBiLeCeKSiNiZ .!..

Bu PRoGRaMıN YaRaRLaRı .!..
1-) iTeDiĞiN YeRe TeLePoRT oLMa .!..
2-)SPeeD HaCK
3-)aTTaCK SPeeD HaCK
4-)aTTaCK RaNGe iLe RaKaMLaRLa oYNaYaBiLiR Ve aTTaCK MeSaFeNiZi DeĞiŞTiReBiLiRSiNiZ .!..(MeSeLa oRaYı 1000 YaPaRSaNıZ DuRDuĞuNuZ YeRDeN 1000 MeSaFeYe KaDaR aTTaCK YaPaBiLiRSiNiZ .!..)
5-)LoCK MooBS BüTüN CaNaVaRLaRıN KiTLeR BöYLeCe DaHa KoLaY KaSıLıRSıNıZ .!..
6-)uNLoCK MooBS oYuNu eSKi HaLiNe GeTiRiR (CaNaWaRLaR KiTLeNMeKTeN KuRTuLuR .!..)
7-)ouTo aTTaCK KaRaKTeRiNiZiN DuRMaDaN SaLDıRMaSıNı SaĞLaR .!..

8-) SıNıRSıZ SKiLL VuRMaK iSTiYoRSaNıZ YaPMaNıZ GeReKeN ŞeY oYuNa GiRMeDeN öNCe Magıa SPeeD (beta) VaR oNu ON YaPıN Ve CoMBoYu 1 oLaRaK iŞaReTLeYiN (BuNu KaRaKTeRiNiZi SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)BöYLeCe SıNıRSıZ SKiLL VuRMuŞ oLaCaKSıNıZ .!.. (aNCaK BuNu YaPaRKeN CaN Vb. öZeLLiĞiNi GÖrEmediĞiNiZ iÇiN KöTüü YaNLaRıDa VaR .!.. DeNeYiN BeĞeNMeZSeNiZ YaPMaZSıNıZ .!..)

Bu HiLeLeRiN ÇaLıŞMaSıNı iSTiYoRSaNıZ oYuNu aÇıN KaRaKTeR SeÇMe PeNCeReSiNe GeLDiĞiNiZ ZaMaN HiLeYi aÇıN Ve oYuNa GeLiN o ZaMaN BüTüN HiLeLeRi KuLLaNaBiLiRSiNiZ .!.. MeSeLa HiLeYi KaRaKTeRi SeÇiP oYuNa GiRDiKTeN SoNRa aÇaRsaNıZ TeLePoRT öZeLLiĞiNi KuLLaNaMaZSıNıZ .!..(SıNıRSıZ SKiLL VuRMa iÇiN aYaRLaRı KaRaKTeR SeÇeRKeN YaPaCaKSıNıZ .!..)

aTLaR iLe iLGiLi uFaKK BiR HiLe :

Arkadaslar pek önemli bise degil ufak bi hile.Örnegin atdan indiniz karakterinizi kasiyorsunuz.Kasarken Yaratiklar oldurdu sizi. Ctrl + H Ye Basarak Ata Biniyorsunuz.Sonra Sehirde basla Veya Burada basla Diyerek At Uzerinde Diriliyorsunuz.Urfak Bir Hile =)))

uFaK BiŞi DaHa :

Arkadaşlar özellikle yüksek lwl arkadaşlar bi canavardan öldükten sonra exp kaybetmemek için şehirde başlayın eğer burada başla yaparsanız exp niz gider.!.. TaBi LcLiNiZ KüÇüKSe eXp GiTMiYoR

uFaK BiR TüYo:

eVeT ŞiMDi SiZe MeTiN2 De oToMaTiK KaSMYı öĞReTeCeĞiM.!..

GeReKeNLeR :

1 oKÇu
1 SaVaŞÇı

iŞLeMLeR

1.iLK önce metin2 de savaşcının önünde durarak kalvyeninizin üzerineki space tuşunun üzerine kitap , bardak vb . bişi koyun
2.sonra F3 E mavi pot F4 e kırmızı potu koyun !
3.sonra AUTOFİSHİNG i çalıştırın ve ellemeyin
4Sonuç olarak her canınız azaldığında autofishing 4-5 saniyede bir pot basacaktır ama canınız full iken pot basamaz ! yani boşuna pot harcamazsınız .!.. HaDi iyi kasılmalar .!..

YiNe KüÇüKK BiR HiLe .!..

BaLıK TuTMaK KiMi ZaMaN TaM BiR ÇiLe HaLiNe GeLiR .!.. Bu HiLeDe oNuNLa aLaKaLı YaPMaNıZ GeREKeN Şey YeMi TaKıN oLTaYı aTıN BaŞıNıZDA BaLıK iŞaReTi BeLiReCeKTiR o GiTTiKTeN SoNRa 2 Ye KaDaR SaYıN Ve oLTaYı ÇeKiN .!.. BaLıK TuTMuŞ oLaCaKSıNıZ .!..

KüÇüKK BiR HiLe DaHa .!..

BiR ÇoK KiŞi iTeM YüKSeLTMeK iÇiN iTeMi DeMiRCiNiN üSTüNe KoYaRKeN YeRe aTıYoR .!.. BaNa ÇoK DeNK GeLDi SiZe RaSTGeLDiMi BiLMiYoRuM .!.. HeRNeYSe SiZiN YaPMaNıZ GeReKeN DeMiRCiNiN YaNıNa GiDiN Ve ouTo PiCK ÇaLıŞTıRıN .!.. PC BaŞıNDa BeKLeMeNiZe GeReKK YoK Bu aRaDa BeKLiCeĞiNiZ iÇiN TaMBiRDe DeMiRCiNiN YaNıNa PaZaR YaPıN .!.. BöLeCe HeM iTeM SaTMıŞ oLaCaKSıNıZ HeMDe YeRDeKi iTeMLeRi ToPLaMıŞ oLaCaKSıNıZ .!.. TaBi Bu oLaY HeR ZaMaN oLaCaK DiYe BiR ŞeY YoKK .!.. t

KüÇüK BiR HiLe DaHa .!..

Bunu herkez bilir ama yinede anlatıyım .!.. 1.köyde yukarda see-ranglar var ama normal moralsiler deil onları kesince 30 tane büyük can potu düşüyo bazende eun-jung tan 20 tane büyük mana düşebiliyor...
super hile war

ŞİMDİ İLK ONCE METİN 2 Yİ ACIM SONRA DEMİRCİNİN YANINA GİDİP BEKLEYİM BİRİSYLE TİCARET YAPMAYA CALISIN SONRA OYUNU ALTA BASARAK AŞAGIYA INDIRIM WE SİSTEM SECEMEKLERİNE GİRİP
ORADA SHOWAD DİYE BİR YAZI WAR ONA TİKLAYIM WE ONU NONEYE GETİRİM TAMN DİYİN WE CKIN
METİN 2 YE GİRİM TİCARETE DONUN KARSIMIZDAKİ İSTEMESE BİLE WEYW BASMASIS BİLE OLSA ORADA
KABUL İSARETİ BASALI OLCAK WE KARSIMIZDAKİ NE WERİYORSA PARASIZ ALACAKSINIZ

art money(yang hack)

arkiler bende art money var ama nasıl kullanılcak bilmiyom.Bilen varsa pls yazsın .ben bilmiom ama kurcalasam öğrenirim diyen arki ler için

LİNK: RapidShare: Easy Filehosting
virüs taramasından geçmiştir.

Metin 2 hileleri aradınız ? Çoğumuzun severek oynadığı bu güzel oyunun hilelerini ekledik sizler için .

At resmi :50051 normal at sadece hız verir

Savaş atı kitabi :50052 savaş atı at uzerinde saldırı ya yarar

Asker at kitabi :50053 Asker at at uzerinde yeteneklerinizi kullanamaya yarar

Çançiçeği (iksir olusturma) = 50722

Pazar torbasi: 50200

B.Domuz kuyruğu kurdele+ :30073

Akrep kuyrugu: 30046

Ayı ayak derisi+ : 30072

Domuz Burnu: 30003

Süs eşyası: 30031

Mavi iksir (K) : 27004

Mavi iksir (O) : 27005

Mavi iksir (B) : 27006

Kırmızı iksir(K): 27001

Kırmızı iksir(O): 27002

Kırmızı iksir(B): 27003

Mor iksir (O): 27114

Şeftali çiçeği(iksir oluşturma): 50721

Örümcek gözleri: 30057

Ork muskası+ : 30076

Binicilik bileti: 50083

Kazma: 29101

Olta: 27400

At resmi : 50051

Kaplan pencesi: 30037

Bazı takılar:

Altın küpe (+6) : 17066

Kristal kolye (+6): 16166

Yeşimtaşı küpe (+0): 17080

Abanoz küpe (+4): 17104

Bakır küpe (+6): 17026

Gümüş küpe (+6):17046

Bakır kolye (+3): 16023

İnci kolye (+0): 16120

Altın kolye (+6): 16066

Tahta kolye (+8): 16008

Tahta bilezik (+8): 14008

İŞTE BUNLARDA BAZI SİLAHLAR

Savaş tırpanı (+4): 3014

Taş yelpaze (+0): 7060

Kaynak çan (+0): 5040

Büyük balta (+4): 3084

Örümcek mızrağı (+6): 3036

Baltalı mızrak (+4): 3074

Askeri tırmık (+4): 3064

Kırmızı göz yayı (+0): 2080

Kedi ısırığı bıçak (+0): 1040

Gümüş kılıç (+4): 64

Orkide kılıcı (+4): 74

Sahte kılıç (+4): 84

Barbar kılıcı (+4): 94

Savaş kalkanı (+6): 13006

olta: 27400

kazma:29101

50012=altın define sandığı+

50013=gümüş define sandığı+

50014=altın anahtar+

50015=gümüş anahtar+

50016=fasulye hamur

50017=şekerli hamur

50031=sarı gül

50032=lolipop

50042=kahraman madalyonu

50050=at madalyonu

60003; kahramanlık sembolu

11209 : Kesis Plaka Zirh

11219 : Demir Plaka Zirh

11229 : Kaplan Plaka Zirh

11239 : Aslan Plaka Zirh

11249 : Ölümcül Plaka Zirh

11259 : Ejderha Plaka Zirh

11269 : Mavi Taş Zirhi

11279 : Altın Tas Zirhi

11289 : Ejderha Tanrisi Zirh

11299 : Siyah Çelik Zirh

Ayakkabı valueleri

Ejder derisi ayakkabı 15240

Arkadaşlar 26 adet hile programı tek bir pakette toplanmıştır, beğenenler rep versinler

RapidShare: 1-Click Webhosting

İçindekiler:

1.Ultimate-Hack

2.UltimateHack(bu da bi ultimate hack pro.)

3.Metin2bot

4.Art Money Install

5.Auto Balık Toplama

6. Auto Pick

7.MultiMetinManager

8.Metinim

9.L3GO (buda bi hile prog. metin2nin kurulu oldugu yere atın ve calıstırın hile yaptıgınız belli olmaz )

10.m2xp (buda pot filan basıyo oto olarak)

11.Actool Install (exp hack için gerekli olan prog.)

12.CustomTeleport (ışınlanma prog.)

13. Custom-Teleport (buda baska bi ısınlanma prog.)

14.AntiPatch V4 (anti patch programı bütün metin2lere giriş yapıyosunuz ingilizlerin metin2sine filan giriş yapabiliyosunuz)

15.Cheat Engine 5.3 ( attack, speed hack yapmanıza yarayan prog. eskiden +9 silah da yapılıyordu bu prog.dan value prog.)

16. Cheat Engine 5.4 ( attack, speed hack yapmanıza yarayan prog. eskiden +9 silah da yapılıyordu bu prog.dan value prog.)

17.M2_Multi_Hack 1.82 (attack ve speed hack yapıyorsunuz tavsiye ederim ben kullanıyorum cok güzel)

18.M2_Multi_Hack 1.83 (m2 multi hack 1.82nin sonraki sürümü sınırsız skill hilesi bundan oluor)

19.Kitap2 ( buda baska bir program)

20.Turbo Metin 1.2 (bunla da hack yapabiliyosunuz)

Diğerleri pot basma prog. tek tek yazmaya gerek görmedim.+rep pls

Herşeyden önce programı bu linkten indirebilirsiniz.Sizin için upload ettim.

RapidShare: Easy Filehosting

Virüs vb şeyler yoktur.Güvenebilirsiniz.Bunun için virüstotal'den tarattım.Aşağıdan soncu görebilirsiniz.
Tarama sonuç linki >>>>

85

Bilmenizi isterimki bu anlatım cheat engine kullanmasını bilenler içindir.Eğer yorumlarda C.E bilmeyenler yeni konu isterlerse hazırlayabilirm.Ama dediğime bakmayın.Çok basit olarak anlattım.Cheat Engine bilmeyenler bile anlıyacaktır.

Ewt değerli metin2.biz üyeleri
Öncelikle bu programın cheat engine'den hiçbir farkı olmadığını söylemek isterim.Görevlerinin hepsi aynıdır.Kullandığınız zaman bunu anlıyacaksınızdır.Programın adından para yapılacığını felan sanmayın Cheat Engine ile neredeyse birebirdir.Cheat Engine kullanmasını bilmeyenler, bunu deniyebilir.

%100 MetalMaster yapımıdır.Alıntı felan değildir.

Rapidshere'den resimli anlatıma ulaşamayanlar için>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

Bu resimlerin tek bi klasörde toplanmış halide war.Onu indirmek için >>>>

RapidShare: Easy Filehosting. rar.html

Rapidshare'den indirirken karşınıza çıkacak olan sayfadan ''free''ye tıklayın.Sonra yeni açılacak olan pencerede ise download..... yazılı kutuya tıklayın.Ardından indirilme işlemi başlıyacaktır.//////Eğer şifre girmeniz isteniyorsa, yani yukarıdaki kodu aşağı yazın gibi bişi.Kodda her harfin arkasında 1 adet kedi, veya köpek resmi bulunmakta.Şikayetlerin hepsi zaten verilen kod boşluğa sığmıyor...vb...
Nyse sizin yapmanız gereken, arkasında kedi resmi bulunan harfleri boşluğa yazınız.Arkasında köpek resmi bulunanları yazmayınız.Bu kadar...

1.cisi Rar İçindeki Metin2 Antihile yi Metin2 Klasörüne Atiniz
2.cisi Metin2 Klasöründeki Metin2 Antihil'ye Tıklayip Oyuna Giriniz
3.cüsü Unutmadan [ Antihile İle Oyunu Açıcaksınız.....! )
4.cüsü Yada Metin2 Klasöründen Antihile'ye Mause,nin Sağ tuşuna Basarak Gönder MasaÜstüne Kısa Yol Oluştur Da Yapabilirsiniz...!
5.cisi Multi Hack Çalıstırınız Ve Hazırdır.....!
6.cisi Arkadaşlar Ne Kadar Pach Gelirse Gelsin Genede Çalısıryor Bizzat Denendi.......!
Web Hosting - Dedicated Server

şifre isterse

iyi oyunlar

Metin-2 Türkiye Hileleri

Öncelikle oyun GM’lerinin ve adminlerinin bu hileleri bilen bazı kişilere göz yumduğunu bilmelisiniz. Daha fazla ayrıntıya girmemize gerek yok.

İhtiyacımız olan şeyler; oyuna giriş ID’sinde en az 1 adet “ i “ harfi olan karakter. Ve bu karaktere aktarmak için en az 60.000 (altmışbin / 60 K) yang. Bununla beraber yeni bi ID ve karakter daha açın o karakter de itemleri düpelemek için gerekli olacak.

Gördüğünüz gibi en küçük bar 50,500 yang. daha fazla yang aktararak daha büyük bardan başlayabilirsiniz. 2,5m aktarırsanız direk en büyük altın bardan başlayabilirsiniz. Çünkü para çoğaldıkça barları değiştireceksiniz.

Metin-2 Türkiye’de Yang Düpe’ü

Şimdi karakterimizi açıp, paramızı aktarıp, üstümüze bir adet bar çektikten sonra oyundan çıkıyoruz. Oyundan çıktık... Daha sonra girdiğiniz sunucular fark etmez ch1 – ch2 olabilir .. ch2 – ch3 olabilir, size kalmış. Oyun ID’mizin “metiniki” olduğunu varsayıyoruz. Ch2 ye metiniki yazarak oyuna giriyorsunuz. Karakter oyuna girdikten sonra masaüstüne dönüp bir metin2 daha açıyorsunuz ve bu sefer ch3 e METİNİKİ yazarakoyuna giriyorsunuz. Karakteriniz hem ch2 de hem ch3 de oyunda oluyor. Ve ikisinin de üstünde bar var. Ch3 deki karakterden depocu amcaya barı satıyosunuz ve oyundan çıkmadan bekliyosunuz. Diğer serverdaki karakterinize geçip ordan da depocu amcaya barı satıyosunuz ve tekrar bi bar alıyosunuz. Barı aldıktan sonra barı aldığınız char ile “çıkışâ€ kullanarak oyundan çıkıyosunuz. 3-2-1 saniye sonra oyun kapatılacak derken diğer karaktere geçip onunla da çıkış yapıyosunuz. Ve oyuna tekrar girdiğinizde hem paranız hem de barınız üzerinizde oluyor. Yani ne olmuş oluyor? Serverdan karakter çıkarken iki komut göndermiş oluyor. Biri barlı komut biri paralı komut. Böylece hem bar hem para sizde kalıyor ve paranız ikiye katlanıyor. Seri olursanız yarım saatte 500 milyon yang yapmanız mümkün.

Metin-2 Türkiye’de İtem Düpe’ü ve Kesin Upgrade

Item basmak için yapmanız gerekenleri söylememe gerek yok değil mi? Ama yine de temin etmeniz gereken şeyler olacaktır. 30 seviye silahları basmak için ekstra materyal istemez ama diğerleri isteyecek. Bu itemları temin etmeden işe başlarsanız tabiî ki işiniz yarım kalacak ve item aramaya çıkacaksınız. Bu da kendi itemlarınızın kaybolma ihtimalini de arttırır. Çünkü havada bırakma olayıyla itemları düpeleyip basacağız. 34 ve 42 seviye zırhları için temin etmeniz gerekenleri ben söyleyim. Değerli taş parçası 2 tane, Başlangıç Elkitabı 2 tane akrep kuyruğu akrep iğnesi örümcek gözleri istiridye bunlardan pek emin değilim açıkçası ama ne kadar işe yaramaz item varsa tezgahlardan çekin. Boşuna önce yang düpe’ünü anlatmadık 45 seviye üstü silahlar ve zırhlar 7-8-9 a basarken beyaz inci mavi inci ve kan kırmızı inci istiyor. Bunları istiridye kırarak çıkartabilirsiniz. Onun da yöntemi bu yöntemle aynı. Geçelim yöntemimize…
Yine öncelikle basılacak itemlarımızı ve basma materyallerimizi temin ediyoruz ve üstümüze alıp oyundan çıkıyoruz. Ve yine yang düpe’ündeki gibi önce bir sunucuya ID’mizi küçük yazarak giriyoruz (“ i “ harfi yine geçerli) diğer sunucuya da büyük yazarak giriyoruz. Gördüğümüz üzere iki karakterimizde de itemlar duruyor. Şimdi oyunun en başındaki ikinci açtığımız karakter devreye giriyor. İkinci karakterimizi diğer iki servera soktuğumuz karakterlerden birinin yanına getiriyoruz ve itemları ona veriyoruz. İtemları verdikten sonra Alt+tab yaparak itemları vermediğimiz karakterimizden upgrade işlemine başlıyoruz. Bi kere geçen itemı bi daha basmayın yanarsa fazladan iş çıkar. Bütün basacaklarımızı tamamladıktan sonra item bastığımız karakterden çıkış yapıyoruz. Sonra diğer karakterden de çıkış yapıyoruz. Sonra tekrar itemları verdiğiniz karakterin yanına gidip itemları kendinize alıyosunuz ve çıkış yapıyosunuz. Ve tekrar iki sunucuya giriyosunuz ve baştan devam… Fakat ikincil item aktarma karakteri olanın başka bi bilgisayardan veya bi arkadaşınızdan yardım alarak yapmanız önerilir. Çünkü Alt+tab yaparken aceleyle doğru oyuna geçmemiş olabilirsiniz ve tüm itemlar gider.

NOT: itemları basmadan önce komple aktardığınız karakter hiçbir zaman oyundan çıkmayacak. İtemları havada tutan karakter odur. O oyundan çıkarsa son basmanızda yanan tüm itemler gidecektir

Arkadaşlar bu hileler alıntıdır ve hileler metin 2 açıkları na göre bulunmuştur. Açık kapatıldıysa hila çalışmayabilir.
BİR MADALYONLA ATINIZI SEVİYESİNİ İSTEDİĞİNİZ KADAR ATLATIN

1-)Evet arkadaşlar bunu söliyim önceden alıntıdır Gerekli malzemeler:
At madalyonu 1 tane 2 adet char ikiside sizin olmalı
At madalyonunu yanınıza alın ve seyise gidin gorevi alın madalyon zaten gitmior cünkü gorev basarısız cıkabilir bu sans işide olur.Evet gelelim konuya
seyise gittik görevi aldık madalyonu diger chara verin ondan sonra gorevi yapın noktaya at surun.Şimdi diger chara attıgınız madalyonu geri alın ve devam edin hep aynısını yaptıgımızda bir kere yaparsak seviye 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

(madalyonu seyise gittikten sonra almanız gerekiyor sanırım)

UFAK BİR EXP GİTMEME TAKTİĞİ(HİLE DEĞİLDİR TAKTİKDİR)

2-)hiç bi şekilde ban riski yoktur ölünce karekter değişikliği diyin ve oynadığınız karekter ile tekrar girin exp gitmemiştir

BALIK TUTMA TAKTİĞİ

3-)oltaya balık vurursa tepemizde işaret çıkıo beklioruz işaret kayboluo işaret kaybolur kaybolmaz sayıyoruz 1-2-3 sonra çekioruz dediğimiz uygalayın

SÜRELİ İTEMLERİN SÜRESİNİ ÇOĞALTMA

4-)Mesela arkadaşlar kaçagın pelerini vea başka bir süreli eşyanın süresi bitmek üzere siz bunu daima kulanmak istiyorsunuz ama süresi bitmek üzere napacaksınız biliyormusunuz oyunu alta indireceksiniz bilgisayarın süresini 1 yıl geriye alın ve geri oyuna girin kaçagın pelerini 1 yıl süresi uzamıştır.Rep puanı verirseniz memnun olurum.

Not:Sakın ve sakın ileri vea daha fazla geri almayın sonra esyanız kayboluor.

EVLİLİK HİLESİ

5-)Bu hile sayesinde tek bir söz yüzüğü ile evlenebileceksiniz.

Öncelikle bir tane söz yüzüğü gerekiyor.yaşlı kadına tıklamadan önce eşinize trade penceresi açıp yüzüğü koyup tradeliyosunuz.ama eşiniz tıklamıyo.evlenmek istiyorum diyip eşimizin adını giriyoruz. bu arada trade penceresi açık.sonra biz adı yazıp okelemeden eşimiz tradeye basıyor ve yüzük ona gidiyor. sonra biz okeliyoruz ve yüzük onda olduğu için onada teklif gidiyor böylece evlenebiliyorsunuz. bu kadar mutluluklar

YÜKSELTME ŞANSLARI VE KAĞITLARI

6-)Bilindiği gibi oyuncuların çoğu demirci karşısında bir çok yükseltme taktiği denemiş ve olmasını ummuştur.Bazı zaman üst üstü şansları denk gelmiş ve aynı yöntemle 2-3 kere basmış olabilirler ama kesin yapabilirim kesin biliyorum gibi bir durum söz konusu değildir

İhtiyacınız olduğunu düşündüğüm birkaç konuya parmak basayım nasıl yükseltme yapılır, gerekli envanter(ler), yükseltme kağıtları (kutsamaları) ve diğer noktalar

Öncelikle:
görüldüğü üzere yükselteme sanışlarımız bunlarıdır

+0 +1 = 91% oranda yükseltme başarılı olur,
+1 +2 = 83% oranda yükseltme başarılı olur,
+2 +3 = 71% oranda yükseltme başarılı olur,
+3 +4 = 58% oranda yükseltme başarılı olur,
+4 +5 = 49% oranda yükseltme başarılı olur,
+5 +6 = 38% oranda yükseltme başarılı olur,
+6 +7 = 25% oranda yükseltme başarılı olur,
+7 +8 = 18% oranda yükseltme başarılı olur,
+8 +9 = 7% oranda yükseltme başarılı olur...

Kutsama Kağıdı(role): Eşyanızın kaybolmadan yükseltilmesini sağlayan envanterdir işlem başarısız olursa eşyanız sadece 1 kalite düşer..

Savaş tanrısı rolesi: Bingsu görevinden sonra da elde edeceğimiz bir yükseltme malzemesidir %100 oranda itemimizi +0 dan +4 e kadar basabiliriz.. +4 den yüksek itemlerde çalışmaz!!!

Ejderha rolesi:Ejderha rolesi üretmek için Büyülü metal kullanılır Eşya yükseltme oranı daha yüksektir. Başarısız olursa eşyanız sadece 1 kalite düşer..+%10 daha şanslı item basar

Demirci el kitabi: +%20 daha şanslı item basar. Başarısız olursa eşyanız sadece 1 kalite düşer.
Ve Ek olarak:

Eğer yükseltme rolelerinden birini kullanıyorsak demircinin yanına gitmemize gerek yoktur ama demircinin isteyeceği yükseltme malzemelerini yinede isteyecektir
Peki nereden çıkar bu role:

Genellikle Altın sandık gümüş sandık ve 85lvl 90lvl dan çıkar Bütün bossların kutularından çıkabilir Dropları çok fazla değildir yinede golemlerden yahut ormandan çıkartabilirsiniz
Ve tabi ki NPC'lerin verdiği görevlerden elde edebiliriz

BİNİCİLİK KILAVUZU ÇIKARMA

7-)binicilik klavuzu nedir?
binicilik klavuzu atınızı 20 lvlden sonra lvl atlattırmak için kulllanılan itemdir bir nevi at madalyonu gibi.çoğu kişinin atı 20 lvl üstü deil ama 60+ lvl adamların neredeyse hepsninin atı asker at işte bu klavuz onların işine yarıyor.

Kolay bir şekilde nasıl elde ederiz?
bu item zindanlarda düşmez sadece çölde düşer çölde grup grup toplayıp şunlardan kesmeniz gerekiyor:
1.çölün uçan gözü
2.yavru örümcek
3.zehirli örümcek

bunlardan ben 5 -7 grup toplayıp kesiom haftada 6 tane bnicilik klavuzu düştü
ayrıca bazen bu hayvanlardan madencilik el kitabı da düşüor aynı hafta bunların yanında 2 tanede madencilik el kitabı düştü.
1 den fazla oyuna girme

daha önce çıkmışmıdır bilmem bende birinden duydum

OYUNA GİRİYOSUNUZ ONDAN SONRA OYUNU ALTA ALIYORSUNUZ SONRA GÖREV YÖNETİCİSİ ACIYOSUNUZ (CTRL+ALT+DELETE) ONDAN SONRA GENE OYUNA GİİYOSUNUZ BU KADAR

İYİ OYUNLAR
(((+ REP VERİRSENİZ SEVİNİRİM)))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri