romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server Kurmak istiyorum (Çok önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adsa55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 956

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ben öncelikle 15 yaşındayım ben düzenli birşey istiyorum kesinlikle hiçbirşey bilmiyorum ds fln fln kod hiçbirşey bilmiyorum sadece en fazla 35 lira aylık öderim ama bir paneli olsun gireyim isim yazayım banla tuşu fln olsun efsun ayarlıyayım gm yapayım çok kolay olsun destek verecek kişiler olsun msnde soru sorunca cevap versinler hakka girmesinler ben arkadaşları gm yapacam ztn onlar ilgilenirler AYRICA; ep yükleme falan olsun market olsun ben ptt hesabı fln veririm abiminkini ordan para kazanırım market özelliği olsun ben marketi düzenleyebileyim serverlerde sorun olmasın. GZL OLUR BÖYLE BİR VPS VARMI?

Sunucu kurup para kazanabileceğinizi düşünüyorsanız hiç yanaşmayın. Ha ileride kazanırım diye bir düşünceniz varsa, ilk bir kaç ay yakacaksınız paranızı olayı çözene kadar kendinizi test edeceksiniz. Sonrasında uygun bir firma ile anlaşıp yolunuzu çizeceksiniz. Sizin bu dediklerinizle kimse size bu hizmeti sağlamaz sonradan hayal kırıklığına uğrarsınız. Yaparım diyenlerede itimad etmeyin, yapamazlar. Çunki bunlara gelene kadar ilgilenmeleri gereken bir ton şey var zaten. Şahsen ben bana gelen müşteriinin bu açıklaması ile satmam. Bu tip açıklama yapmayanlar yeterince bizi ve kendilerini üzüyor zaten.

Siz daha önce GM lik yaptınızmı herhangi bir pvp de?

Tanınmış bi firmadan destek paketi ile al bisey bilmıyormussun

hamachi kurrdum ama herşeyi unuttum bi kerede gmlik yaptım

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri