xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server Kurmak istiyorum (Çok önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adsa55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 956

adsa55

Level 6
TM Üye
Konular
185
Online süresi
11h 48m
Reaksiyon Skoru
151
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
161
MmoLira
123
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ben öncelikle 15 yaşındayım ben düzenli birşey istiyorum kesinlikle hiçbirşey bilmiyorum ds fln fln kod hiçbirşey bilmiyorum sadece en fazla 35 lira aylık öderim ama bir paneli olsun gireyim isim yazayım banla tuşu fln olsun efsun ayarlıyayım gm yapayım çok kolay olsun destek verecek kişiler olsun msnde soru sorunca cevap versinler hakka girmesinler ben arkadaşları gm yapacam ztn onlar ilgilenirler AYRICA; ep yükleme falan olsun market olsun ben ptt hesabı fln veririm abiminkini ordan para kazanırım market özelliği olsun ben marketi düzenleyebileyim serverlerde sorun olmasın. GZL OLUR BÖYLE BİR VPS VARMI?

Özel Mesaj olarak teklfimiz gönderilmiştir.

Malesef olmaz ys belge yok

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

destek tipimiz size uymaz bu yüzden reklam yapmıyorum ama sakın rankı olmayanlardan almayın. şikayet bölümünü biraz incelemenizde sizin iyiliğinize olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri