xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Afızın saclar dik dik :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pooooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YAKAMOZ...Bence Lonca İsminiz Şöle Olsun Sonradan Görmeler Sığmaz Ama Kısaltın Sizde...Evet Sonradan Görmelersiniz Bu Hareketleri Yapana Bne Öle Derim Hele Hele Şu Haha Diyeniz Yokmu Boş Ya Neyi Tartışıyorum :)

bence perdina deyil olm güneş veya aysudur yanlıs yazma gerceklerı yaz :rolleyes::rolleyes:
Önce besmele çek o insanlarin adını ağzina almadan o insanlara tek sözün olmasın sakın görmim bi daha sakın açılan konuyla o kişilerin ne anlamı var ne alaka? simdi bu konuyla alakasi nedir onu bana izah etsene :) ya varya harbi diyorum sana açılan konulara konularla alakasi olmayan saçma sapan yorumlar yapan tek kişi unvani bence sana veriLmeLi vede Öyle ce seni ödüLLendirmek gerekiyor... :)

Önce besmele çek o insanlarin adını ağzina almadan o insanlara tek sözün olmasın sakın görmim bi daha sakın açılan konuyla o kişilerin ne anlamı var ne alaka? simdi bu konuyla alakasi nedir onu bana izah etsene :) ya varya harbi diyorum sana açılan konulara konularla alakasi olmayan saçma sapan yorumlar yapan tek kişi unvani bence sana veriLmeLi vede Öyle ce seni ödüLLendirmek gerekiyor... :)

lan artıkcı konuları körmuusn lan senın yağcıların nasıl berdinayi ağzına alıyorlar sen gülüyon olm yalanmı nerde lan günes nerde olm cikolata ??? ama sen genis insansın karısık olsa senın hosuna gider alısmısın artıkcılığa senın simdi yanındaki bile mavileri doyurdu sira sarılarda :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri