Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Saygı değer yenge öncelikle bu güzel ss'i buraya taşıdığın ve çoğu kişinin gizli YaKaMoZ hayranı olduğunu gözler önüne serdiğin için teşekkür ediyorum.Fazla söze ve yoruma gerek olmadığını düşünürek birliğimizde veya bayragımızda sığınmak zorunda olan BaYRaKVaTaN ' ada en içten dileklerimle sevgilerimi gönderiyorum.BİR GÜN HERKEZ YaKaMoZ ' LU OLUCAK sloganınıda yüreğimde hissederken nice birlik ve beraberlik içinde huzurlu günlere dileğimide arz etmek istiyorum.İyi ForumLar Herkeze!Bu kadar da acık sözlü olunmaz kiii
Çöl ortasından kareler ..
YaKaMoZ:ka19::ka19:
Herşey Ortada
![]()
Yorumlar size kalmış :l04::l04:

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:Saygı değer yenge öncelikle bu güzel ss'i buraya taşıdığın ve çoğu kişinin gizli YaKaMoZ hayranı olduğunu gözler önüne serdiğin için teşekkür ediyorum.Fazla söze ve yoruma gerek olmadığını düşünürek birliğimizde veya bayragımızda sığınmak zorunda olan BaYRaKVaTaN ' ada en içten dileklerimle sevgilerimi gönderiyorum.BİR GÜN HERKEZ YaKaMoZ ' LU OLUCAK sloganınıda yüreğimde hissederken nice birlik ve beraberlik içinde huzurlu günlere dileğimide arz etmek istiyorum.İyi ForumLar Herkeze!![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)