Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yakamoz yerlerde :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o0FaTiH0o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

her kimsen bi daha beni ağzımdan yorum yapma konuda bişey söylenmesi gerekiyosa ben söylerim.

ANLAŞILAN YAZIYI YANNIŞ ANLADINIZ SENİ TAKLİT ETTİGİMİZ YOK ZATEN ETMEMDE ben burak derken SENİN YÜZÜNE SÖLEDİGİ SÖZ BUYMUŞ BUNUDA BENİMLE PAYLAŞAN BİRİ DİR BU ZEYNEP 2 YÜZLÜLÜGE GEREK YOK İŞİNİZE GELDİNİZ GİBİ KONUŞMAYIN ONUN NE MAL OLDUNU BU SERVERDE BİLMEYEN YOK GEREKENLER CEVABINI ZATEN VERMİŞTİR DE ALMIŞTIRDA :BİZ BİR APUS ARASINA GİDİCEK ADAM DEGİLİZ UMARIM ANLADINIZ:ka19: İİ FORUMLAR ŞİMDİ

ANLAŞILAN YAZIYI YANNIŞ ANLADINIZ SENİ TAKLİT ETTİGİMİZ YOK ZATEN ETMEMDE ben burak derken SENİN YÜZÜNE SÖLEDİGİ SÖZ BUYMUŞ BUNUDA BENİMLE PAYLAŞAN BİRİ DİR BU ZEYNEP 2 YÜZLÜLÜGE GEREK YOK İŞİNİZE GELDİNİZ GİBİ KONUŞMAYIN ONUN NE MAL OLDUNU BU SERVERDE BİLMEYEN YOK GEREKENLER CEVABINI ZATEN VERMİŞTİR DE ALMIŞTIRDA :BİZ BİR APUS ARASINA GİDİCEK ADAM DEGİLİZ UMARIM ANLADINIZ:ka19: İİ FORUMLAR ŞİMDİ

son noktayı koyucam bi daha konu hakkında kimsenin yorum yapmasını istemiyorum.insanların gerçek yüzünü gösterme onları ifşa etme çabanı takdir ederim .bunu yaparken onların bu yaptıklarından utandığını düşünüyorsun ama atladığın bi nokta var bunlar yaparken utanmayan insan neden ifşa olduğunda gerçekler ortaya çıktığında utansınki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri