Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Seni iyi tanıyorum,gereksiz kişilerle gereksiz polemik yaratmana gerek yok,susmak en iyi cevaptır anlıyanaherkezin lafı kendine yarası olan gocunur hesabı,Gereksiz kişilere cevap vermen muhabbetleri daha çok uzatıcaktır,bu tür muhabbetlere girmenize gerek yok herkez kimin ne olduğunu biliyor.
SENİ merak etım lan kimsıın yan hesabısın lan ?
Son düzenleme:
Birlikteyiz varmı dicenöylede olucak öylede kalicak öylede devam edicek baska yorum varsa yazin bakalim neler dökülücek eteklerinizden buyrun konu acik
![]()
bence etek sana yakısır aslan sın sen aslan
kaç kere gömdün yerin dibine gömücekmis sen kimsin oyundaki ismini ver notunu verim senindebambaskaymıs hangi bambaska sezonluk 3 aylik olan bambaskamı
kapanmıs bitmiş loncamı
![]()
lan sus bari pm atıyordum seni göremiyom diye deli oluyordun

Bizim yerimiz belli varsa gücün kuvvetin açildiginda oyun gelirsin atariz vsmizi yada yaparız savasimizigörürüz o zaman kim giriyor yerin dibine
haha
skorda netligi görünce bakarsın o zaman yerin dibine kim girmiş biz uzun süredir merkür sv sinde kurulu olan bi loncayiz cok savaslarimiz oldu kaybettiklerimizde olmustur illaki kesildigimiz zamanlarda olmustur bunu inkar edicek deiliz ama cokda kesmişizdir kesildilgimizden cokdur bunun sayisi emin ol ARşivleri kurcalarsan görürsün
)
olm sus lan sus kac kere sinirden bozdun yakamozu lan kırmızılara gitin orda 3 saat köyun icinde akf nomarası yaptınlan

Sen bize haraket edicek kadar büyümedin ufaklık sessiz ol
sana tek kelime iyi oyniyorsun

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)