noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Yakamoz yerlerde :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o0FaTiH0o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bizim yerimiz belli varsa gücün kuvvetin açildiginda oyun gelirsin atariz vsmizi yada yaparız savasimizi :) görürüz o zaman kim giriyor yerin dibine :) haha :D skorda netligi görünce bakarsın o zaman yerin dibine kim girmiş biz uzun süredir merkür sv sinde kurulu olan bi loncayiz cok savaslarimiz oldu kaybettiklerimizde olmustur illaki kesildigimiz zamanlarda olmustur bunu inkar edicek deiliz ama cokda kesmişizdir kesildilgimizden cokdur bunun sayisi emin ol ARşivleri kurcalarsan görürsün :))

konuyu açtin demek? tartisma oldugunuda farkettin attigin yorumlar zaten polemik içeriyor buna sebebiyet veren sen simdide gelmişsin tartisma cikarmayin diyorsun burada ki konuya yorum yapan insanlara bunu daha öncesinde düşünemedinmi peki? konu içeriginde tartisma olabilicegini ama desene gören anlarmıs diye göremedigin birseyi senden de beklemek yanlis neyse ben bişi demedim :P

Bak Tartışma Çıkartmayın Dedim.! Bu 1.si
2.si İse BRiaNN Bak Eğer Çok Sağlamdınızda Niye Roe Loncasını 100 e 61 Yendiniz Bunu Söyle Bakıym 3 Kişi de eksikdi Bizde.
Birde Şöyle düşünün Sizde Eski Bizde Yeni :)
Şimdi Konuşmalarınıza dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri