bu swde Mavı celıkler TR gıbı parlamıyo . Çok şaşırdım valla en kotu serverlerde bıle artık mavi sis cıkıyo . mmomt2 gıbı bır sw'de o yok :S . ve silahlara gelınırse ben %100 Sirius son sılah olmasından yanayım . satıyosalar tiritonun edıtlısını satsınlar zehırın edıtlısını satsınlar ama ılla donusum olcaksa, Baron Son olsun su guneş palasıymiş, yok mavı ejderha katledenmiş cok saçma şeyler. Lutfen bilinçlenelım 

bu swde Mavı celıkler TR gıbı parlamıyo . Çok şaşırdım valla en kotu serverlerde bıle artık mavi sis cıkıyo . mmomt2 gıbı bır sw'de o yok :S . ve silahlara gelınırse ben %100 Sirius son sılah olmasından yanayım . satıyosalar tiritonun edıtlısını satsınlar zehırın edıtlısını satsınlar ama ılla donusum olcaksa, Baron Son olsun su guneş palasıymiş, yok mavı ejderha katledenmiş cok saçma şeyler. Lutfen bilinçlenelım![]()
Katılıyorum

Arkadasım Ben jupiter içn söylemedim Dönüsümleri ztn merkür içn felan söledim Ztn olmasada olr sadece sordm 

http://www.turkmmo.com/mmomt2/1758957-4-server-jupiter-hakkinda-genel-tartisma.html konu üzerinden devam edelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)