Peki tamam şimdi gördüm 1 ocak günü açılıcak diyoda Bisey daha sorucam bu 90 lwl silahlarına dönüstürüyoruz hani kutsal felan peki bunları lanetli yapma şansımız yokmu ? yani 95 lwl silah dönüştürme .
sanmıyorum kardesım zaten adamlar serverın buyuk gelırını o 95 lwl sılahlarından karsılıyorlar ,diyeceksınkı onlar edıtlısını satıyor olsun ama normal edit 25tl iken onlar donusturulemedıgı ıcın 50tl yani hiç sanmıyorum onların donusturulebılecegını
Bizde Jupiter Bekcisiyiz
31-12-2011 saat 6:03 01-01-2012 saat 10:06
Butun calısanlara allah kolaylık versın.
Bizde Jupiter Bekcisiyiz
31-12-2011 saat 6:03 01-01-2012 saat 10:06
Butun calısanlara allah kolaylık versın.İnsallah 95 silahlarına çevrilme gibi bir saçmalık yapılmaz . 90 silahları yeter , biz 90 a cevireene kadar canımız cıkıyor 95 le ugraşmayalım . Zaten görüntü kalitesi olarakta 95 igrenç
Bu arada ortada yumurta yok fol yok server yok , bunları düsünmek saçma . İlk önce giricez kasıcaz , itemleri yapıcaz efsunlucaz bunlar sonraki düsünülcek şeyler . Sakince serverı bekleyelim ilk
Bu arada ortada yumurta yok fol yok server yok , bunları düsünmek saçma . İlk önce giricez kasıcaz , itemleri yapıcaz efsunlucaz bunlar sonraki düsünülcek şeyler . Sakince serverı bekleyelim ilk

İnsallah 95 silahlarına çevrilme gibi bir saçmalık yapılmaz . 90 silahları yeter , biz 90 a cevireene kadar canımız cıkıyor 95 le ugraşmayalım . Zaten görüntü kalitesi olarakta 95 igrenç![]()
%100 desteklıyorum
:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)