mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Birşey Daha :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqdRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 634
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki tamam şimdi gördüm 1 ocak günü açılıcak diyoda Bisey daha sorucam bu 90 lwl silahlarına dönüstürüyoruz hani kutsal felan peki bunları lanetli yapma şansımız yokmu ? yani 95 lwl silah dönüştürme .

sanmıyorum kardesım zaten adamlar serverın buyuk gelırını o 95 lwl sılahlarından karsılıyorlar ,diyeceksınkı onlar edıtlısını satıyor olsun ama normal edit 25tl iken onlar donusturulemedıgı ıcın 50tl yani hiç sanmıyorum onların donusturulebılecegını:) Bizde Jupiter Bekcisiyiz :)

31-12-2011 saat 6:03 01-01-2012 saat 10:06 :) Butun calısanlara allah kolaylık versın.

İnsallah 95 silahlarına çevrilme gibi bir saçmalık yapılmaz . 90 silahları yeter , biz 90 a cevireene kadar canımız cıkıyor 95 le ugraşmayalım . Zaten görüntü kalitesi olarakta 95 igrenç :D

Bu arada ortada yumurta yok fol yok server yok , bunları düsünmek saçma . İlk önce giricez kasıcaz , itemleri yapıcaz efsunlucaz bunlar sonraki düsünülcek şeyler . Sakince serverı bekleyelim ilk :)

İnsallah 95 silahlarına çevrilme gibi bir saçmalık yapılmaz . 90 silahları yeter , biz 90 a cevireene kadar canımız cıkıyor 95 le ugraşmayalım . Zaten görüntü kalitesi olarakta 95 igrenç :D

Bu arada ortada yumurta yok fol yok server yok , bunları düsünmek saçma . İlk önce giricez kasıcaz , itemleri yapıcaz efsunlucaz bunlar sonraki düsünülcek şeyler . Sakince serverı bekleyelim ilk :)

%100 desteklıyorum :) :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri