Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sadece azap adminim ilgilensin lütfen..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tomyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.ALeyküm Sayın Adminim özellikle Sayın Azap Adminimin ilgilenmesini benim 22.12.2011 tarihinde 01:44 saatin'de açtıgım bu konuyla ilgilenmesinden dolayıdır diger adminlerim yanlış anlamasın hepsine çok teşekkür ederim
Konuma döneyim Sayın Azap Adminim Ben dedigim gibi 22.12.2011 tarihinde Mmomt2 Merkur Serverından qalibre06 nickli bir oyuncunun hile videosunu paylaştım linkide burda bakabilirsiniz.
Hile videosu Linki:http://www.turkmmo.com/4x-hile-bildirimi/1747199-merkur-hile-qalibre06.html
Bu kişi oyunda hile kullandı Sayın adminimizin koydugu kurallarda hile kullanmak süresiz ban aşagıdaki linkdeki konuda yazıyor
Kurallar Listesi Linki:http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/290300-yeni-mmomt2-oyun-kurallari.html
Benim gönderdigim konuda ilgilendim dediniz 2 gün sonra oyunda gördüm aynı kişiyi ss ler ve videolar toplanıp aynı günde hepsine işlem yapılıyor diye düşündüm fakat aradan 1 hafta geçti adam hala oyunda benim bu adama kastım yok ama sanırım bu konuda bi yanlışlık oldu ben bu adamın hileli videosundan sonra bir sürü küfür hile videosu gönderdim ss gönderdim hepsine cezası verildi bu adam hala oyunda kanıt olsun diyede ss aldım 29,12,2011 saat 11:00 da o resmin linkide bu:
1g2kg.jpg

Sanırım bunda bi yanlışlık oldu lütfen şu hile videosuyla tekrar ilgilenin bu adam cezasını almadıgı sürece diger küfür ve hile yapan cezasını çeken kişilere haksızlık olur ve bende inanın buna çok üzülürüm uykularım kaçar Böyle bir konu için sizlerinde vaktini aldım çok çok özür diliyorum hepiniz bizler için burdasınız emek harcıyorsunuz ALLAH.CC Hepinizden razı olsun Çalışmalarınızda başarılar dilerim efendim
SAYGILARIMLA HAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM..!

Herhangi Bir Ayrımcılıktan Şüpheniz Olmasın.
Tekrardan İlgilendim Gerekli Cezanın Verileceğinden Emin Olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri