Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dolandırıldım üstüne ban yedim..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gugugargamel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 455

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın Adminler öncelikle değerli vaktinizi aldığım için özür diliyorum..!
Ben Mmomt2 Merkur serverın'dan ALper78 adlı oyuncunuzum böyle bir oyunu bize sunduğunuz ve bizimle beraber paylaştığınız için çok çok tşk ederim Bende 2 gün öncesine kadar sizinle beraber Mommt2 Ailesi'nin içindeydim ama ne yazıkki önüne geçemediginiz dolandırıcılık yüzünden ban yedim diyebilirim degerli vaktinizi almakda istemiyorum ama insanın gururuna dokununca anlatmadanda edemiyor 1 t 200 m ye 75 lvl gizemlijojuq adlı oyuncunuz'dan zehir kılıcı alıcaktım almaya karar verdim 200 m istedi verdim 200 m yi alıp kaçtı 1 t elimde kaldı 200 m'nin lafını yapmayarak allaha havale ettim geçtim onunlada yetinmedi karşıma geçip alay etti facebook'da adı mehmet ali ercan alay etmeyle kalmayıp facebook profil sayfama küfürler ve dolandırıldıgım için beni aşalayıcı ve arkadaşlarımın karşısında küçük düşürücü kelimeler kullanmış onlarıda profilden silerek arkadaşlarımın görmesini engelledim ve o arkadaşı faceden sildim 200 m içinde size ticket atıp degerli vaktinizi almak istemedim ama keşke baştan size danışsaydım ertesi gün yine benle alay geçerek oyunda karşıma geldi ve bu kaçıncı diyerek kendimi tutamadım biraz sert konuştum gerçekleri bir bir söledim bana son yaptıgı kötülük'de sanki haklıymış gibi bütün bu yaşananlar olmamış gibi benim ona agır konusmam sebebiyle oyun'da ss yani ekran görüntüsü alarak beni size şikayet etti eger oyunda rahatınız kaçıyor paranız çalınıyor gururunuz küçük düşürülüp alay ediliyorsa üstüne ban yedirtiliyorsa bu beni çok üzdü 4,5 senedir metin2 oyunundayım mmomt2 yi 2 senedir oynamaktayım böyle şey görmedim sizinde elinizden birşey gelmiyor sizde haklısınız ama inanın hem madur kaldım hemde mmomt2 ailem tarafından ceza alarak uzaklaştırıldım sizden istedigim 999 gün banı az da olsa indirmeniz ve mmomt2 aileme bir an önce geri dönebilmem başka üyelik alıpda oynayasım gelmiyor içimden eğer beni anlayabildiyseniz size çok çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım ilginiz içinde çok çok teşekkür ederim degerli vaktinizi böyle sıkıcı konularla aldıgım içinde çok çok özür dileyerek huzurlarınız'dan ayrılıyorum YENİ YILDA BENİ MMOMT2 AİLEM'DEN AYRI BIRAKMAYIN LÜTFEN SAYGILARIMLA BAŞARILAR..!:(:(:(

Mübarek destan yazmış :) üşenmedim hepsini okudum ancak,, başta bu olayı bildiricektin kardeşim sanmıyorum artık bir geri dönüşü olunucağının.

999 gunun az ındırımı ne olabılır kı :D kaldırsalar ıyı olur ama cunku oyunda anlattıgı gıbı adam cok...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri