Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeş ismim hakan 29 yasındayım aslen konya dogumluyum ist yasıyorum pc tecniqerıyım ayrıca bilgisayar muhendisiyim juğıter serverınde ruzgari karakterım var merkurde de ful edıtım saglamım ordada nıkım ruzgardaasi savascı karakterım var full edıt dır jupıterde kırmızı kralıkda samanım ve savascım var loncanıza gırmek ıstıyorum eger musadenız varsa tanısa yada konu sa bılme ımkanımız var mıdır MSN Adresım : Not: c_a_s_p_e_r@hotmail.com.tr

Teşekkür ederiz ...

Kardeş ismim hakan 29 yasındayım aslen konya dogumluyum ist yasıyorum pc tecniqerıyım ayrıca bilgisayar muhendisiyim juğıter serverınde ruzgari karakterım var merkurde de ful edıtım saglamım ordada nıkım ruzgardaasi savascı karakterım var full edıt dır jupıterde kırmızı kralıkda samanım ve savascım var loncanıza gırmek ıstıyorum eger musadenız varsa tanısa yada konu sa bılme ımkanımız var mıdır MSN Adresım : Not: c_a_s_p_e_r@hotmail.com.tr

Benim görüsüm olumlu acıkcası . Bizden yaşça büyük insanları aramızda görmek sevindirici . Oyun hakkındada bilginiz olmalı ki diger serverlarda full editmşsiniz :) Msn'ide eklicem birazdan müsait oldugum vakit . Yarın oyunda öglenden sonra beni bulabilirsiniz . Alım işlemini yaparım bir pürüz cıkmazsa . İyi foruumlar

Uğur kazuleti başlıycaksa kırmızıda,bizde mavide bir iki ısınma turu atıp kırmızıya teşrif ederiz. :D
Herkese iyi oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri