HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hersey guzel olacak gıbı gozukuyor loncamız simdiden hayırlı olsunmarsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...
Bu serverde bu kesinlikle olmucak olursa ztn gmler gorevlerinden alınır :ka19: gine inş.dıyelim

marsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...