SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.aa bende jüpiterde baslıcam bi zamanlar masrta oynamıstımm ama bıraktım editt yüzünden loncanızda 0lmaktan büyük memnuniyet duyarımm yaklasık 3 yıllık bi metin2 geçmişim var oyundaki çarımın ismi Wwhisper olucak ulasırsanız sevinirim yarın büyük günn sayılı saatler kaldı inşşalla kavgasız küfrsüz bi server 0lurrr hepinize saygılarrr (Wwhisper)

Çağatay kardeşim böle bir grup kurduğu ve beni aldığı için kendisine teşekkür ederim.Umarım yararlı bir ekip oluruz.

Hoşgeldiniz aramıza :)

loncamız kırmızı bayrakta kurulacaktır bu arada hatırlatım emre 30 kişilik bir arkadas grubuyla gelıyorum jupitere aralarında en kucuk benım 22 yasındayım bılıyorsun dıger arkılerımın en kucugu 30 yasında olgun ınsanlarla oynayacagım bu oyunu artık cor cocuklarla ugrasmaktan bıktım cok farklı bir lonca olacagız herkezın ıbretle baktıgı bır arkadas ortamımız olcak bundan emınım alımlarıda ona gore yapcagız...

Umarım ugur :) Msn geç :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri